Tuotteet

Lämpöpartion tuotteet

Aurinkosähkö

Aurinkosähköön siirtymällä sinulla on loppumaton energianlähde käytössäsi ja vielä maksutta. Aurinkosähkö on ekologista, uusiutuvaa energiaa suoraan taivaalta. Aurinkopaneelien avulla tuotat sähkösi itse.

Lue lisää ›

Aurinkolämpö

Aurinkolämpö tuo uuden sukupolven energiatehokkuutta. Aurinkokeräinten avulla lämmität kiinteistön tai käyttöveden. Voit säästää energiakuluissasi vuositasolla jopa 30 %.

Lue lisää ›

Ilma-vesilämpö

Ilma-vesilämpöpumpulla saat tuotettua ilmaista energiaa siirtämällä ilmaaan varastoituneen energian veden lämmöksi. Tiesitkö, että ilmaan varastoitunutta energiaa voidaan hyödyntää talvellakin?

Lue lisää ›

Ilmalämpö

Ilmalämpöpumppu säästää talvella lämmityskustannuksia ja kesällä sitä voidaan käyttää tilojen viilentämiseen ja ilman raikastamiseen. Ilmalämpöpumpulla lisäät asumismukavuutta ja säästät lämmityskustannuksissa.

Lue lisää ›

Maalämpö

Energia, jota on varastoituneena maahan, ei lopu koskaan. Maalämpöpumppu kerää tämän energian talteen ja siirtää sen kotisi lämmöksi.

Lue lisää ›

Käyttövesiremontti

Tiesitkö, että vanhoissa käyttövesiputkissa voi piillä vesivahinkoriski? Nykyaikaiset putket kestävät aikaa ja ne voidaan asentaa Lämpöpartio putkiremontilla siististi 2-3 päivässä.

Lue lisää ›

Lämpöverkkoremontti

Lämpöverkkoremontti eli patteriremontti tehdään kun vanhojen pattereiden energiatehokkuus on laskenut tai kun putkisto on haurastunut ja vesivahingon riski kasvaa. Uusimalla patteriverkon lämmität energiatehokkaammin.

Lue lisää ›

AUTAMME VALITSEMAAN OIKEAN ENERGIAJÄRJESTELMÄN

Ota yhteyttä