Lämpöpumppujen huolto - Lämpöpartio
Ratkaisut

Ilma-vesilämpöpumppu, huolto

Lämpöpartio on toimintansa ajan vastannut omien tuotteidensa huollosta, joten  ilmavesipumpuista toiminnasta ja huolloista on kokemusta eri laitteista kattavasti jo 10 vuoden ajalta. Lämpöpartiolla on kokemusta mm. näistä merkeistä: Mitsubishi Electric, Mitsubishi heavyindustries, Nibe, Samsung, Lg, Ait, Scanvarm, Hitachi, Toshiba, Lämpöässä, Panasonic, Gree, Rotex. Huollot voidaan suorittaa myös muun merkkisille laitteistoille. Lisäksi meillä on pitkä kokemus aurinkosähköjärjestelmistä: mm. Fronius, Steca ja Abb, sekä akustoista, kuten Byd ja Solarwatt.

Asiakaspalvelu ja huolto
040 1839 100 (ark. 8–16)
huolto@lampopartio.fi

Hätätapauksissa huoltomme palvelee myös iltaisin ja viikonloppuisin, 0300 300 550 (1,99 €/min, ilmainen jonotus).

Ilma-vesilämpöpumpun huolto

Ilma-vesilämpöpumpun suositeltu huoltoväli on 2-3v. Isommat järjestelmät (yli 3kg kylmäainetta) huolletaan vuoden välein. Huollossa järjestelmä käydään läpi kokonaisuudessaan.

Jos laite on takuunalainen, niin vialliset osat + vaihtotyö menevät takuun piiriin. Vuosihuolto on asiakkaalle maksullinen. Vuosihuollon hinta on alkaen 399 € riippuen järjestelmän suuruudesta ja mallista.

Säännöllinen vuosihuolto pidentää laitteen käyttöikää sekä varmistaa järjestelmän toimimisen hyvällä hyötysuhteella. Viallinen laite voi kasvattaa kulutusta huomattavasti!

Lämmitysjärjestelmä kannattaa huollattaa ajoissa, jolloin vältytään suuremmilta korjauskustannuksilta.

Tyypillisiä oireita, jolloin ilma-vesilämpöpumppu on huollon tarpeessa:

– Koneen toiminta herättää epäilyksiä
– Kasvanut kulutus
– Epätasainen huonelämpötila
– Epävarmuus laitteen käytössä

Asiakaspalvelu ja huolto

040 1839 100

Palvelemme ylläolevassa numerossa arkisin klo 8–16. Iltaisin ja viikonloppuisin hätäpäivystyksemme palvelee numerossa 0300 300 550 (1,99 €/min, ilmainen jonotus).

Pyydä tarjous huollolle