Ratkaisut

Ilma-vesilämpö huolto

Lämpöpartio on toimintansa ajan vastannut omien tuotteidensa huollosta, joten  ilmavesipumpuista toiminnasta ja huolloista on kokemusta eri laitteista kattavasti jo 10 vuoden ajalta. Lämpöpartiolla on kokemusta mm. näistä merkeistä: Mitsubishi Electric, Mitsubishi heavyindustries, Nibe, Samsung, Lg, Ait, Scanvarm, Hitachi, Toshiba, Lämpöässä, Panasonic, Gree, Rotex. Huollot voidaan suorittaa myös muun merkkisille laitteistoille. Lisäksi meillä on pitkä kokemus aurinkosähköjärjestelmistä. mm. Fronius, Steca ja Abb.

Asiakaspalvelu ja huolto
040 1839 100
huolto@lampopartio.fi

Hätätapauksissa Huoltoomme saa yhteyttä ympärivuorokauden numerosta 040 183 9100.
Kiirettömissä tapauksissa suosittelemme ottamaan yhteyttä 8-16 välillä.

Ilma-vesilämpöpumpun huolto

Ilma-vesilämpöpumpun suositeltu huoltoväli on 2-3v. Isommat järjestelmät (yli 3kg kylmäainetta) huolletaan vuoden välein. Huollossa järjestelmä käydään läpi kokonaisuudessaan.

Jos laite on takuunalainen, niin vialliset osat + vaihtotyö menevät takuun piiriin. Vuosihuolto on asiakkaalle maksullinen. Vuosihuollon hinta on 190€-590€ riippuen järjestelmän suuruudesta ja mallista.

Säännöllinen vuosihuolto pidentää laitteen käyttöikää sekä varmistaa järjestelmän toimimisen hyvällä hyötysuhteella. Viallinen laite voi kasvattaa kulutusta huomattavasti!

Lämmitysjärjestelmä kannattaa huollattaa ajoissa, jolloin vältytään suuremmilta korjauskustannuksilta.

Tyypillisiä oireita, jolloin ilma-vesilämpöpumppu on huollon tarpeessa:

– Koneen toiminta herättää epäilyksiä
– Kasvanut kulutus
– Epätasainen huonelämpötila
– Epävarmuus laitteen käytössä

Asiakaspalvelu ja huolto

040 1839 100

Pyydä tarjous huollolle

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Lämpöpartion uskomaton ilma-vesilämpöpumppuarvonta! Arvomme nyt kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä elokuun loppuun. Varmista, että olet mukana!