Ilma-vesilämpöpumppu Joensuu

Laadukkaat ja toimintavarmat ilma-vesilämpöpumput Joensuun seudun kohteisiin. Toimitamme ja asennamme pumput päivässä avaimet käteen -periaatteella. Ilma-vesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja kustannustehokas valinta. Ota yhteyttä Joensuun asiantunteviin myyjiimme, kun haluat tietää lisää ilma-vesilämpöratkaisuistamme. Voit jättää myös yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Myynti Joensuu

Yhteystiedot

040 8356 050

info@lampopartio.fi

Kalle Keränen

Tarjouspyyntö

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.

Lämpöpartio - Tarjouspyyntö

Laadukas Ilma-vesilämpöpumppu Joensuun kohteisiin

Lämpöpartion tarjoamat Mitsubishi ilma-vesilämpöpumput ovat ratkaisu vesikiertoisella lämmitysjärjestelmällä varustettuihin kohteisiin. Se voidaan myös asentaa kokonaan uudeksi lämmitysjärjestelmäksi esimerkiksi öljy-, puu- tai sähkölämmityksen tilalle. Ilma-vesilämmitys voidaan luonnollisesti asentaa myös nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle laskemaan lämmityskustannuksia. Kone tuottaa tasaista lämpöä koko kiinteistöön ympäri vuoden säässä kuin säässä. Se on myös huoleton ja helppokäyttöinen.

Lämpöpartio tarjoaa Joensuun kohteisiin kattavat ja ekologiset ilma-vesilämpöratkaisut. Olemme asentaneet eniten ilma-vesilämpöpumppuja koko Suomen alueella ja meillä on yhteensä 4500 tyytyväistä asiakasta. Lämpöpartion ilma-vesilämpöratkaisut mahdollistavat jopa 60 prosentin säästöt lämmityskustannuksissa!

Asiantuntevat myyntiedustajamme Joensuussa haluavat olla sinulle avuksi kaikissa lämmitykseen ja ilma-vesilämpöpumppuihin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä, niin katsotaan mikä ratkaisu on sinulle ja kodillesi paras. Voit myös jättää suoraan tarjouspyynnön, johon vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ilma-vesilämpöpumppu on sijoitus tulevaisuuteen

Nykyiset Ilma-vesilämpöpumppumme tuottavat tarvitsemastasi sähköstä jopa 2/3 ilmaiseksi. Eli pumppu tuottaa käyttämäänsä 1 kilowattituntia kohden 3 kilowattituntia energiaa. Pumppu koostuu suljetusta kylmäainepiiristä, jonka keskeiset osat ovat lauhdutin, höyrystin, paisuntaventtiili ja kompressori. Laitteet ovat suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevat sääolosuhteet ympäri vuoden.

Pumppulaitteen nerokkaan toimintalogiikan myötä säästät merkittäviä summia lämmityskuluissa. Ilma-vesilämpöpumppu varastoi ilmasta saatavan energian, jolla se lämmittää kotisi. Voit säästää tuhansia euroja hankkimalla ilma-vesilämpöpumpun nykyisen lämmityksen tilalle. Voit myös saada merkittäviä säästöjä ottamalla pumpun nykyisen lämmityksesi rinnalle. Ratkaisu on myös ekologinen, koska pumppu tuottaa energiaa täysin uusiutuvasta energianlähteestä. Investointi uuteen lämmitysjärjestelmään ei ainoastaan tuo säästöjä, vaan se kasvattaa myös kotisi jälleenmyyntiarvoa tulevaisuudessa.

Lämpöpartio myy ja asentaa Mitsubishin laitteet Joensuun seudulle. Ota ilma-vesilämpöpumppuasioissa yhteyttä Joensuun myyntiimme, niin he auttavat sinua löytämään parhaan lämmitysratkaisun kotiasi ajatellen.

Ilma-vesilämpöpumppujen asentajat Joensuussa ovat kokeneita alansa ammattilaisia, jotka tekevät työnsä sujuvasti ja asiakkaan kannalta vaivattomasti. Tarjoamme ilma-vesilämpöratkaisuja sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Haluamme, että koko prosessi on asiakkaalle mahdollisimman vaivaton, joten asennamme järjestelmän helposti ja nopeasti yhdessä päivässä avaimet käteen -periaatteella.

Ilma-vesilämpöpumput ja muut lämmitysratkaisut Joensuuhun

Sinun ei välttämättä tarvitse ja kannata sitoutua vain yhteen lämmitysmuotoon, vaan voit yhdistää lämmitysratkaisumme nykyiseen lämmitysjärjestelmääsi. Myös näin voit saada lämmityskustannuksia alaspäin. Riittää, että sinulta löytyy vesikiertoinen patteri- tai lattialämmitys.

Tarjoamme Joensuussa ilma-vesilämpöpumppujen lisäksi muitakin lämmitys- ja energiantuotantoratkaisuja. Meiltä saat myös esimerkiksi maa- ja ilmalämpöpumput sekä aurinkopaneelit, jonka lisäksi toteutamme myös lämpöverkko- ja putkiremontit.

Jos haluat saada mahdollisimman paljon irti lämmitysjärjestelmästäsi, suosittelemme hankkimaan ilma-vesilämpöpumpun ja ottamaan siihen lisäksi aurinkosähköratkaisun. Tarjoamme Joensuussa myös muita vaihtoehtoja ja Joensuun asiantuntijat löytävät varmasti ratkaisun sinunkin kotiisi. Soita myyntiedustajalle tai jätä yhteydenottopyyntö alta.

”Ilma-vesilämpöpumpun asennus sujui nopeasti ja kätevästi, ja asentajat olivat selvästi kokeneita.”

Ilkka Pirttikoski

Lue Ilkka Pirttikosken kokemus

”Ilma-vesilämpöpumpun asennus sujui nopeasti ja kätevästi, ja asentajat olivat selvästi kokeneita.”

Ilkka Pirttikoski

Lue Ilkka Pirttikosken kokemus

Taloudellisuus

- Ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää jopa 60% lämmityskustannuksissa

Ekologisuus

- Koneen ottama energia luontoon varastoitunutta ilmaisenergiaa, joka ei lopu
- Fossiiliton, pieni hiilijalanjälki, ei kuormita luontoa

Helppous

- Kone on helppokäyttöinen
- Asennus helposti ja nopeasti päivässä
- Toimii kaikissa sääolosuhteissa Suomessa

Pyydä tarjous

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Osallistu Lämpöpartion uskomattomaan ilma-vesilämpöpumppuarvontaan! Arvomme kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä helmikuun 2022 loppuun. Varmista, että olet mukana!