Ilma-vesilämpöpumppu Jyväskylä

Parhaimmat ilma-vesilämpöpumput Jyväskylän seudulla tarjoaa Lämpöpartio. Mitsubishin Suomen sääolosuhteisiin suunnittelemat laitteet ovat luotu ympäristöystävällisiksi ja kustannustehokkaiksi. Kysy lisää ilma-vesilämpöpumpuista Jyväskylän myyntiedustajiltamme tai jätä suora yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Myynti Jyväskylä

Yhteystiedot

045 856 4739

info@lampopartio.fi

Lassi Lahti

Tarjouspyyntö

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.

Lämpöpartio - Tarjouspyyntö

Ilma-vesilämpöpumppuja Jyväkylässä

Myymme ja asennamme laadukkaimmat ilma-vesilämpöpumput Jyväskylässä. Olemme asentaneet eniten Ilma-vesilämpöpumppuja Suomessa ja myös Jyväskylästä löytyy runsaasti tyytyväisiä asiakkaitamme. Teemme asennukset yhdessä päivässä avaimet käteen -periaatteella, joten koko prosessi on asiakkaan kannalta helppo ja vaivaton.

Ilma-vesilämpöpumppu on erinomainen ratkaisu vesikiertoisen kohteen lämmitykseen. Sen voi avulla voidaan lämmittää koko kiinteistö tai sitten se voi olla nykyisen lämmitysratkaisun rinnalla kompensoimassa lämmityskuluja. Ilma-vesilämpöpumpun voi asentaa esimerkiksi puu-, sähkö-, pelletti- tai öljylämmityksen tilalle tai rinnalle. Kaikkinensa laite on erittäin helppokäyttöinen eikä se vaadi juurikaan vaivannäköä.

Ilma-vesilämpöpumput jyväskyläläisille myy ammattitaitoiset asiantuntijamme. He auttavat sinua kaikissa lämmitykseen liittyvissä kysymyksissä, joten älä epäröi ottaa heihin yhteyttä. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella. Vastaamme yhteydenottopyyntöösi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ilma-vesilämpöpumpulla saat merkittäviä säästöjä

Nykyiset pumppumme tuottavat energiaa 3 kilowattituntia kuluttaen siihen vain yhden kilowattitunnin. Eli 2/3 tarvitsemastasi energiasta on itsetuotettua ja maksutonta. Pumppu koostuu suljetusta kylmäainepiiristä, jonka keskeiset osat ovat lauhdutin, höyrystin, paisuntaventtiili ja kompressori.

Pumppulaitteen nerokkaan toimintalogiikan myötä säästät merkittäviä summia lämmityskuluissa. Ilma-vesilämpöpumppu varastoi ilmasta saatavan energian, jolla se lämmittää kotisi. Voit säästää tuhansia euroja hankkimalla ilma-vesilämpöpumpun nykyisen lämmityksen tilalle. Voit myös saada merkittäviä säästöjä ottamalla pumpun nykyisen lämmityksesi rinnalle. Ratkaisu on myös ekologinen, koska pumppu tuottaa energiaa täysin uusiutuvasta energianlähteestä.

Lämpöpartio myy ja asentaa Mitsubishin laitteet Jyväskylän seudulle ja kaikkialle muualle Suomeen. Ota ilma-vesilämpöpumppuasioissa yhteyttä Jyväskylän myyntiimme, niin he auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun sinua ja kotiasi ajatellen.

Ilma-vesilämpöpumppujen asentajat Jyväskylässä ovat kokeneita alansa ammattilaisia, jotka tekevät työnsä sujuvasti ja asiakkaan kannalta vaivattomasti. Tarjoamme ilma-vesilämpöratkaisuja uudis- ja saneerauskohteisiin. Suoritamme asennuksen helposti ja nopeasti päivässä avaimet käteen -periaatteella. Haluamme että koko prosessi on asiakkaalle mahdollisimman vaivaton.

Ilma-vesilämpö- ja muut lämmitysratkaisut Jyväskylän seudulle

Emme tarjoa Jyväskylässä pelkästään ilma-vesilämpöpumppuja, vaan meiltä löytyy myös maa- ja ilmalämpötuotteet sekä teemme laadukkaat käyttövesi- ja lämpöverkkoremontit. Olemme myös merkittävä aurinkosähköratkaisujen tarjoaja. Yhdistämällä ilma-vesilämmön ja aurinkosähkön saat maksimaalisen tehon irti kotisi lämmityksestä ja kasvatat omavaraisuuttasi lämmöntuotannossa. Jyväskylän asiantuntijamme löytävät varmasti sinun ja kotisi kannalta fiksuimman ratkaisun.

Tyypillisesti asuintalot lämpenevät öljyllä, sähköllä tai puulla. Sinun ei tarvitse kuitenkaan sitoutua vain yhteen lämmitysmuotoon, vaan voit hankkia ilma-vesilämpöpumpun näiden lämmitysmuotojen rinnalle. Riittää, että kodistasi löytyy vesikiertoinen lattia- tai patterilämmitys. Jo tällä järjestelyllä lämmityskustannuksesi laskevat reilusti. Hankkimalla nykyaikaisen lämmitysratkaisun nostat myös kotisi jälleenmyyntiarvoa.

Ota meihin yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai soita suoraan Jyväskylän alueen myyjälle, niin etsitään yhdessä sinulle ja kodillesi paras ilma-vesilämpöratkaisu.

"Meille on tärkeää pystyä lämmittämään kotia edelleen myös takalla."

Riitta ja Matti Teirikko

Lue Riitta ja Matti Teirikon kokemus

"Meille on tärkeää pystyä lämmittämään kotia edelleen myös takalla."

Riitta ja Matti Teirikko

Lue Riitta ja Matti Teirikon kokemus

Taloudellisuus

- Ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää jopa 60% lämmityskustannuksissa

Ekologisuus

- Koneen ottama energia luontoon varastoitunutta ilmaisenergiaa, joka ei lopu
- Fossiiliton, pieni hiilijalanjälki, ei kuormita luontoa

Helppous

- Kone on helppokäyttöinen
- Asennus helposti ja nopeasti päivässä
- Toimii kaikissa sääolosuhteissa Suomessa

Pyydä tarjous

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Osallistu Lämpöpartion uskomattomaan ilma-vesilämpöpumppuarvontaan! Arvomme kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä helmikuun 2022 loppuun. Varmista, että olet mukana!