Ilma-vesilämpöpumppu Kokkola

Lämpöpartiolta saat ekologiset ja kustannustehokkaat Ilma-vesilämpöpumput Kokkolan alueella. Helppo ja vaivaton Ilma-vesilämpöpumppu ottaa lämpöä suoraan ilmasta ja hyödyntävät sen kotisi lämmittämiseen. Kysy lisää ratkaisuistamme ottamalla yhteyttä Kokkolan myyntiedustajaan tai jättämällä yhteydenottopyynnön.

Myynti Kokkola

Yhteystiedot

040 1631 281

info@lampopartio.fi

Joel Aulakoski

Tarjouspyyntö

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.

Lämpöpartio - Tarjouspyyntö

Ilma-vesilämpöpumppu Kokkolasta

Lämpöpartion tarjoamat Mitsubishi Ilma-vesilämpöpumput ovat ratkaisu kohteisiin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Se voidaan myös asentaa kokonaan uudeksi lämmitysjärjestelmäksi esimerkiksi öljy-, puu- tai pellettilämmityksen tilalle. Ilma-vesilämmitys voidaan luonnollisesti asentaa myös nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle kompensoimaan lämmityksestä aiheutuvia kustannuksia. Pumppu tuottaa tasaista lämpöä koko kiinteistöön. Se on myös huoleton ja helppo käyttää.

Lämpöpartio tarjoaa kattavat ja ekologiset ilma-vesilämpöratkaisut Kokkolassa. Olemme itse asiassa asentaneet eniten ilma-vesilämpöpumppuja koko Suomen alueella. Lämpöpartion kestävät yhdistelmäpumput mahdollistavat jopa 60 prosentin säästöt lämmityskustannuksissa.

Ammattitaitoiset edustajamme Kokkolassa haluavat olla sinulle avuksi kaikissa lämmitykseen ja ilma-vesilämpöpumppuihin liittyvissä kysymyksissä. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Voit myös jättää suoraan tarjouspyynnön, johon vastaamme pikimmiten.

Ilma-vesilämpöratkaisulla säästät rahaa ja luontoa

Ilmassa on lämpöliikkeen vuoksi lähes rajaton määrä energiaa ja ilma-vesilämpöpumpun tarkoitus on varastoida tämä energia talteen jolla kotisi voidaan lämmittää. Voit säästää jopa tuhansia euroja lämmityskuluissa. Ilmasta-veteen toimintalogiikkaan perustuvat pumppumme käyttävät uusiutuvaa energianlähdettä. Ratkaisut hyödyntävät luonnon tarjoaman energian maksimaalisesti.

Pumppujen toiminta koostuu suljetusta kylmäainepiiristä. Sen pääosia ovat höyrystin, lauhdutin, kompressori ja paisuntaventtiili. Nykyiset pumput tuottavat energiaa noin 3kwh jokaista käyttämäänsä kilowattituntia kohden. Eli kun kulutat yhden kilowattitunnin, saat pumpulla kolme. Energiatehokasta, eikö?

Ilma-vesilämpöpumpun käyttö on myös äärimmäisen helppoa ja vaivatonta. Se on kustannustehokas ja se toimii kaikissa sääolosuhteissa Suomessa. Pumppu asennetaan paikalleen ja toimintavalmiiksi nopeasti yhdessä päivässä. Pyrimme siihen, että koko prosessi olisi asiakkaalle mahdollisimman helppo, nopea ja vaivaton.

Lämpöpartio luottaa Mitsubishin laadukkaisiin koneisiin. Toteutamme kokonaisvaltaiset ilma-vesilämpöratkaisut Kokkolassa uudis- ja saneerauskohteisiin. Ota yhteyttä Kokkolan edustajiimme, niin he auttavat sinua löytämään sinulle parhaimman energiaratkaisun.

Lämpöpartio tarjoaa ilma-vesilämpö- ja muut lämpöratkaisut Kokkolan seudulla

Emme tarjoa Kokkolan seudulla ainoastaan ilma-vesilämpöratkaisuja, vaan tarjoamme myös muitakin lämpöratkaisuja sekä teemme putki- ja lämpöverkkoremontteja. Sinun ei tarvitse hankkia eikä kannata sitoutua vain yhteen lämmitysmuotoon. Jos kotisi lämpenee esimerkiksi öljyllä tai puulla, voit hankkia pumpun näiden olemassa olevan lämmitysmuodon rinnalle alentamaan lämmityskuluja. Ainoa mitä kodiltasi vaaditaan, on vesikiertoinen lämmitysmuoto, kuten esimerkiksi patteri- tai lattialämmitys.

Paras ja omavaraisin ratkaisu on hankkia ilma-vesilämpöpumppu ja aurinkosähkö kotisi lämmittämiseen. Näin saat täydet tehot irti lämmitysjärjestelmästäsi. Lämpöpartio tarjoaa Kokkolassa kaikki ratkaisut kodin lämmitysjärjestelmiin. Ota rohkeasti yhteyttä Kokkolan edustajiimme ja kysy lisää! Voit myös jättää meille suoraan tarjouspyynnön.

”Päädyin Lämpöpartion asiakkaaksi ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että palvelu oli henkilökohtaista.”

Aku Hirviniemi

Lue Hirviniemen kokemus →

”Päädyin Lämpöpartion asiakkaaksi ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että palvelu oli henkilökohtaista.”

Aku Hirviniemi

Lue Hirviniemen kokemus →

Taloudellisuus

- Ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää jopa 60% lämmityskustannuksissa

Ekologisuus

- Koneen ottama energia luontoon varastoitunutta ilmaisenergiaa, joka ei lopu
- Fossiiliton, pieni hiilijalanjälki, ei kuormita luontoa

Helppous

- Lämpöpartio on lähtöisin Kokkolasta ja olemme asentaneet eniten ilma-vesilämpöpumppuja Suomessa.

Pyydä tarjous

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Osallistu Lämpöpartion uskomattomaan ilma-vesilämpöpumppuarvontaan! Arvomme kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä helmikuun 2022 loppuun. Varmista, että olet mukana!