Ilma-vesilämpöpumppu Kuopio - Lämpöpartio

Ilma-vesilämpöpumppu Kuopio

Rahaa ja luontoa säästävät ilma-vesilämpöratkaisut Kuopion alueelle. Sijoita tulevaisuuteen valitsemalla kotiisi ekologinen lämmitysratkaisu. Toteutamme ilma-vesilämpöpumput suunnittelusta asennukseen avaimet käteen -periaatteella. Lisää ilma-vesilämpöratkaisuistamme voit kysyä Kuopion alueen myyjiltä. Voit jättää myös yhteydenottopyynnön alapuolelle, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Myynti Kuopio

Yhteystiedot

0400 263 018

info@lampopartio.fi

Kalle Keränen

Teemu Kinnunen

Armas Enojärvi

Tarjouspyyntö

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.

Lämpöpartio - TarjouspyyntöIlma-vesilämpöpumppu Kuopion seudulle

Kuopion seudulla on lukuisia tyytyväisiä asiakkaitamme, jotka nauttivat ilma-vesilämpöpumpun tuomasta tasaisesta ja vaivattomasta lämmöstä. Olemme asentaneet eniten ilma-vesilämpöpumppuja Suomessa ja tyytyväisiä asiakkaita on yli 4500. Kuopion ammattitaitoiset asentajat tekevät remontit ja asennukset avaimet käteen -periaatteella, jotta prosessi olisi asiakkaan kannalta suunnittelusta loppuun mahdollisimman vaivaton. Työmme ei myöskään sisällä mitään piilo- tai yllätyskuluja, eli hinta mikä alussa sovitaan, säilyy loppuun asti.

Ilma-vesilämpöpumppu asennetaan vesikiertolämmitteisiin kohteisiin, joissa on lattia- tai patterilämmitys. Tyypillisimmät lämmitysjärjestelmät ovat öljy-, sähkö-, puu- tai pellettilämmitys. Pumppu voidaan asentaa uudeksi päälämmönlähteeksi tai nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle. Rinnalle asennettuna saat nykyisiä lämmityskustannuksia laskettua pumpun avulla. Investointi kannattaa myös siinä mielessä, että se nostaa kotisi jälleenmyyntiarvoa.

Kuopion alueen asiantuntijat auttavat sinua ilma-vesilämpöön liittyvissä kysymyksissä. Ota Kuopion asiantuntijoihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ilma-vesilämpöpumpulla säästät Kuopion luontoa

Laadukas ja toimintavarma ilma-vesilämpöpumppu tuottaa enemmän energiaa kuin se kuluttaa, joten voit säästää merkittäviä summia lämmityskustannuksissa. Koneet ovat suunniteltu Suomen vaihteleviin olosuhteisiin ja kotisi lämpötila pysyy tasaisena. Useimmat vanhanaikaiset lämmitysjärjestelmät ovat työläitä, mutta Ilma-vesilämpöpumppu on erittäin vaivaton ratkaisu. Se on käytännössä yhtä vaivaton kuin sähkölämmitys, mutta kulutuksesta aiheutuva sähkölasku on huomattavasti pienempi.

Ilma-vesilämpöpumpulla on erinomainen hyötysuhde. Kone tuottaa energiaa 3 kilowattituntia yhtä kuluttamaansa kilowattituntia kohden, joten 2/3 tarvitsemastasi energiasta on käytännössä ilmaista. Käyttökustannukset ovat hyvin alhaiset ja kustannukset koostuvat lähinnä alkuinvestoinnista. Riippuen ratkaisusta, uusi laite ja järjestelmä maksavat itsensä takaisin 4-10 vuodessa, jonka jälkeen lämmitys on lähestulkoon ilmaista. Parhaimmillaan säästöt lämmityskustannuksissa voivat olla jopa 60%

Luonnon omien uusiutuvien energiavarojen käyttäminen tekee pumpuista erittäin ympäristöystävällisiä laitteita. Koneet keräävät ilmasta lämpöliikkeen tuottamaa rajatonta energiaa ja ohjaa sen kotisi lämmittämiseen. Niiden tekniikka perustuu suljettuun kylmäainepiiriin, jonka pääosia ovat lauhdutin, kompressori, paisuntaventtiili ja höyrystin. Kuopion ammattitaitoiset asentajamme hoitavat ympäristöystävällisten ilma-vesilämpöpumppujen asennukset yhtä lailla niin saneeraus- kuin uudiskohteisiin.

Tarjoamme ilma-vesilämmön lisäksi muitakin lämmitysjärjestelmiä

Asiakkaamme Kuopiossa ovat olleet erittäin tyytyväisiä ilma-vesilämpöpumppujemme lisäksi muihinkin tarjoamiimme lämmitysjärjestelmiin. Meiltä saat ratkaisut muun muassa maalämpöön ja aurinkosähköön, joiden lisäksi teemme putki- ja lämpöverkkoremontteja.

Tiesitkö, että voit myydä ylimääräisen aurinkosähköllä tuotetun energian eteenpäin? Jos haluat saada mahdollisimman paljon irti lämmitysjärjestelmästäsi, suosittelemme hankkimaan aurinkosähköratkaisun ilma-vesilämpöpumpun rinnalle. Aurinkosähköllä voit kompensoida ilma-vesilämpöpumpun kulutusta, jolloin olet lähes täysin omavarainen energiantuotannossasi.

Tarjoamme Kuopiossa useita lämmitysratkaisuja, josta jokaiselle löytyy omansa. Ota yhteyttä Kuopion asiantuntijaan tai jätä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle, niin olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

"Meille on myös tärkeää pystyä lämmittämään kotia edelleen myös takalla."

Riitta ja Matti Teirikko, Kempele

Lue Riitta ja Matti Teirikon kokemus

"Meille on myös tärkeää pystyä lämmittämään kotia edelleen myös takalla."

Riitta ja Matti Teirikko, Kempele

Lue Riitta ja Matti Teirikon kokemus

Taloudellisuus

- Ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää jopa 60% lämmityskustannuksissa

Helppous

- Kone on helppokäyttöinen
- Asennus helposti ja nopeasti päivässä
- Toimii kaikissa sääolosuhteissa Suomessa

Ekologisuus

- Koneen ottama energia luontoon varastoitunutta ilmaisenergiaa, joka ei lopu
- Fossiiliton, pieni hiilijalanjälki, ei kuormita luontoa

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Osallistu Lämpöpartion uskomattomaan ilma-vesilämpöpumppuarvontaan! Arvomme kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä helmikuun 2022 loppuun. Varmista, että olet mukana!