Ilma-vesilämpöpumppu Oulu - Lämpöpartio

Ilma-vesilämpöpumppu Oulu

Lämpöpartio myy ja asentaa markkinoiden laadukkaimmat ilma-vesilämpöpumput Oulun seudulla. Ekologisilla ja kustannustehokkailla lämmitysratkaisuillamme säästät rahaa ja luontoa. Oulun alueen myyntiedustajamme kertovat mielellään lisää ratkaisuistamme kotisi lämmitykseen, ota yhteyttä! Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.

Myynti Oulu

Yhteystiedot

040 1631 281

info@lampopartio.fi

Kalle Malmberg

Ilkka Reinikainen

Tarjouspyyntö

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.

Lämpöpartio - TarjouspyyntöIlma-vesilämpöpumppu Oulun kohteisiin

Ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu vesikiertolämmitteisiin kohteisiin. Sen voi asentaa uudeksi lämmitysjärjestelmäksi tai nykyisen järjestelmän rinnalle kompensoimaan lämmityskustannuksia. Ilma-vesilämpöpumppu sopii lämmitysjärjestelmäksi esimerkiksi sähkö-, öljy-, puu- tai pellettilämmityksen tilalle tai rinnalle. Pumppu lämmittää kiinteistöä tasaisesti pienillä kustannuksilla. Lisäksi sitä todella helppo käyttää ja järjestelmä on asennusta myöden vaivaton ratkaisu asiakkaalle.

Lämpöpartio myy ja asentaa ilma-vesilämpöpumput Oulun seudulle. Lämpöpartio on asentanut eniten ilma-vesilämpöpumppuja Suomessa, joten Oulun yli 30 000 pientalon joukosta löytyy lukuisia kohteita, jotka nauttivat Lämpöpartion asentaman lämmitysjärjestelmän tuottamasta tasaisesta lämmöstä.

Myyntiedustajat ovat valmiita auttamaan kaikissa ilma-vesilämpöpumppuihin liittyvissä kysymyksissä Oulun seudulla. Ota rohkeasti yhteyttä, niin saadaan sinunkin kodillesi parhaat energiaratkaisut. Alta löytyy myös lomake yhteydenottopyyntöä varten. Vastaamme siihen yhden arkipäivän kuluessa.

Ilma-Vesilämpöpumppu on fiksu ratkaisu ympäristön kannalta

Pumpun toimintalogiikka on varastoida ilmasta saatava rajaton energia talteen ja ohjata se kotisi lämmitykseen. Näin ollen kotisi lämpiää käyttämällä täysin uusiutuvaa energianlähdettä, jota pumppu hyödyntää maksimaalisesti. Ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää jopa tuhansia euroja lämmityskuluissa. Verrattuna esimerkiksi öljylämmitykseen, ilma-vesiratkaisulla voit säästää jopa 60% lämmityskuluissa.

Koneiden rakenne koostuu suljetusta kylmäainepiiristä, jonka pääosia ovat kompressori, lauhdutin, höyrystin ja paisuntaventtiili. Pumppu on tehty kestämään Suomen vaihtelevia olosuhteita. Nykyiset pumput kuluttavat energiaa noin 1kwh, mutta ne tuottavat noin 3kwh. Eli hyötysuhde on erinomainen, kun tarvittavasta energiasta 2/3 on pumpun tuottamaa ilmaista energiaa.

Luotamme Mitsubishin laadukkaisiin tuotteisiin. Ole ilma-vesilämpöasioissa yhteydessä Oulun myyntiedustajiimme, jos haluat tiedustella lisää ratkaisuistamme. Myymme ja asennamme ilma-vesilämpöpumppuja Oulussa niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

Ammattitaitoiset asentajamme Oulussa asentavat ilma-vesilämpöpumpun toimintakuntoon päivässä. Opastamme myös sen oikeanlaisen käyttämisen. Käyttö onkin todella helppoa ja vaivatonta. Tavoitteemme on tehdä asennus avaimet käteen -periaatteella niin, että koko prosessi olisi asiakkaan kannalta mahdollisimman vaivaton.

Tarjoamme Oulun seudun parhaat lämmitys- ja ilma-vesilämpöpumppuratkaisut

Tarjoamme Oulussa ilma-vesilämpöpumppujen lisäksi muitakin lämmitys- ja energiantuotantoratkaisuja. Meiltä saat myös esimerkiksi ratkaisut maalämpöön ja aurinkosähköön. Sinun ei välttämättä tarvitse sitoutua vain yhteen lämmitysmuotoon, vaan voit yhdistää ratkaisun nykyiseen lämmitysjärjestelmään. Näin voit saada lämmityskustannuksia alaspäin. Esimerkiksi ilma-vesilämpöpumppu on kätevä ratkaisu öljy- tai puulämmityksen rinnalle. Riittää että sinulta löytyy vesikiertoinen patteri- tai lattialämmitys. Toteutamme myös putki- ja lämpöverkkoremontit huolella ja ammattitaidolla.

Jos haluat olla kotisi lämmittämisessä mahdollisimman omavarainen ja saada mahdollisimman paljon irti lämmitysjärjestelmästäsi, suosittelemme hankkimaan ilma-vesilämpöpumpun ja siihen lisäksi aurinkosähköratkaisun. Tarjoamme Oulussa myös muita vaihtoehtoja ja Oulun asiantuntijat löytävät varmasti ratkaisun sinunkin kotiisi.

"Säästöä tulee niin paljon, että öljyn vaihtaminen ilma-vesilämpöön kannattaa!"

Heikki Nurminen

Lue Heikki Nurmisen kokemus

"Säästöä tulee niin paljon, että öljyn vaihtaminen ilma-vesilämpöön kannattaa!"

Heikki Nurminen

Lue Heikki Nurmisen kokemus

Taloudellisuus

- Ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää jopa 60% lämmityskustannuksissa

Ekologisuus

- Koneen ottama energia luontoon varastoitunutta ilmaisenergiaa, joka ei lopu
- Fossiiliton, pieni hiilijalanjälki, ei kuormita luontoa

Helppous

- Kone on helppokäyttöinen
- Asennus helposti ja nopeasti päivässä
- Toimii kaikissa sääolosuhteissa Suomessa

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Osallistu Lämpöpartion uskomattomaan ilma-vesilämpöpumppuarvontaan! Arvomme kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä helmikuun 2022 loppuun. Varmista, että olet mukana!