Ilma-vesilämpöpumppu Seinäjoki

Myymme ja asennamme Seinäjoen alueelle markkinoiden laadukkaimmat ilma-vesilämpöpumput. Valitse energiatehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu kotisi lämmittämiseksi. Kysy lisää ilma-vesilämpöratkaisuistamme Seinäjoen asiantuntevilta myyjiltämme! Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Myyjät Seinäjoki

Yhteystiedot

040 1631 281

info@lampopartio.fi

Miikka Honkaniemi

Timo Lappalainen

Tarjouspyyntö

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.

Lämpöpartio - Tarjouspyyntö

Ilma-vesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta

Kerää ilmasta rajaton energia talteen Lämpöpartion asentamalla ilma-vesilämpöpumpulla ja lämmitä sillä kotisi. Pumpun varastoima energia on täysin uusiutuvaa energianlähdettä, joten pumpun hankinta on ympäristöystävällinen ratkaisu. Kone tuottaa energiaa 3 kilowattituntia ja kuluttaa vain 1 kilowattitunnin, joten 2/3 tarvitsemastasi energiasta on ilmaista ja itse tuottamaasi.

Ilma-vesilämpöpumpulla voit saavuttaa merkittäviä säästöjä lämmityskuluissa. Riippuen nykyisestä lämmitysmuodosta, vaihtamalla ilma-vesilämmitykseen voivat säästöt kohota jopa 60 prosenttiin asti! Lämmityskuluissa pääsee jo mukaviin säästöihin myös ottamalla ilma-vesilämpöpumpun nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Laitteiden tekniikka koostuu suljetusta kylmäainepiiristä. Sen pääosia ovat lauhdutin, kompressori, paisuntaventtiili ja höyrystin. Pumput on rakennettu kestämään Suomen vaihtelevat sääolosuhteet, joten voit olla huoletta. Seinäjoen ammattitaitoiset asentajamme asentavat Mitsubishin laadukkaat ilma-vesilämpöpumput niin saneeraus- kuin uudiskohteisiin.

Ilma-vesilämpöpumppu Seinäjoelta

Lämpöpartio on asentanut eniten ilma-vesilämpöpumppuja Suomessa. Seinäjoelta löytyy myös lukuisia tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat valinneet ilma-vesilämpöpumpun kokonaan tai osaksi kotinsa lämmitysjärjestelmää. Meille kelpaa vain tyytyväiset asiakkaat, joten pyrimme hoitamaan koko prosessin mahdollisimman vaivattomasti asiakkaan kannalta. Seinäjoen ammattilaiset asentavat ilma-vesilämpöpumput yhdessä päivässä avaimet käteen -periaatteella.

Ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu vesikiertolämmitteisiin kohteisiin, joihin sen voi asentaa uudeksi lämmitysjärjestelmäksi tai nykyisen järjestelmän rinnalle. Rinnalle asennettun pumpun avulla voidaan kompensoida nykyisen järjestelmä lämmityskustannuksia mukavasti alaspäin. Pumppu lämmittää kiinteistöä tasaisesti pienillä kustannuksilla. Lisäksi pumppu on äärimmäisen helppokäyttöinen ja järjestelmän laatu ja toimintavarmuus ovat huippuluokkaa.

Kysy lisää ratkaisuistamme ilma-vesilämpöön liittyen Seinäjoen alueen asiantuntevilta myyjiltämme. Seinäjoen asiantuntijat tietävät ilma-vesilämpöpumpuista kaiken ja he löytävät ratkaisun myös sinulle. Ota heihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Seinäjoen parhaat ilma-vesilämpö- ja muut lämmitysratkaisut

Ilma-vesilämpöpumppujen lisäksi tarjoamme Seinäjoella muitakin lämmitys- ja energiantuotantoratkaisuja. Toteutamme esimerkiksi myös putki- ja lämpöverkkoremontit huolella ja ammattitaidolla omakotitalokohteisiin 2-6 päivässä riippuen projektin koosta.

Meiltä saat myös muita ratkaisuja kotisi lämmitykseen. Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä niin Ilma- ja maalämpöratkaisuihimme kuin aurinkosähköratkaisuihimme. Sinun ei välttämättä tarvitse sitoutua vain yhteen lämmitysmuotoon, vaan voit yhdistää ratkaisun nykyiseen lämmitysjärjestelmään. Esimerkiksi ilma-vesilämpöpumppu on kätevä ratkaisu öljy- tai puulämmityksen rinnalle. Riittää että kodistasi löytyy vesikiertoinen lattia- tai patterilämmitys

Jos haluat olla kotisi lämmittämisen suhteen omavarainen ja saada mahdollisimman paljon irti lämmitysjärjestelmästäsi, suosittelemme hankkimaan aurinkosähköratkaisun ilma-vesilämpöpumpun rinnalle. Tarjoamme Seinäjoella monipuolisia ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja, josta jokaisen kotiin löytyy omansa. Soita Seinäjoen edustajalle tai jätä yhteydenottopyyntö alta, niin palaamme lämmitysasioissa viimeistään seuraavana arkipäivänä.

"Ilma-vesilämpöpumppu säästää tilaa, aikaa ja energiaa"

Tuula ja Kari Joento, Piikkiö

Lue Tuula ja Kari Joennon kokemus

"Ilma-vesilämpöpumppu säästää tilaa, aikaa ja energiaa"

Tuula ja Kari Joento, Piikkiö

Lue Tuula ja Kari Joennon kokemus

Taloudellisuus

- Ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää jopa 60% lämmityskustannuksissa

Helppous

- Kone on helppokäyttöinen
- Asennus helposti ja nopeasti päivässä
- Toimii kaikissa sääolosuhteissa Suomessa

Ekologisuus

- Koneen ottama energia luontoon varastoitunutta ilmaisenergiaa, joka ei lopu
- Fossiiliton, pieni hiilijalanjälki, ei kuormita luontoa

Pyydä tarjous

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Osallistu Lämpöpartion uskomattomaan ilma-vesilämpöpumppuarvontaan! Arvomme kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä helmikuun 2022 loppuun. Varmista, että olet mukana!