Ilma-vesilämpöpumppuratkaisu Turku - Lämpöpartio

Ilma-vesilämpöpumppu Turku

Myymme ja asennamme Turun alueelle toimintavarmat ilma-vesilämpöpumput. Valitse kustannustehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu kotisi lämmitysjärjestelmäksi. Kysy lisää ilma-vesilämpöratkaisuistamme Turun ammattitaitoisilta myyjiltämme! Voit myös jättää yhteydenottopyynnön ja otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Myynti Turku

Yhteystiedot

040 682 9600

info@lampopartio.fi

Timo Haapaniemi

Tarjouspyyntö

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.

Lämpöpartio - TarjouspyyntöIlma-vesilämpöpumppu Turun kohteisiin

Laadukkaalla ilma-vesilämpöpumpulla et maksa liikaa kotisi lämmityksestä. Pumppu tuottaa enemmän energiaa kuin se kuluttaa, joten voit säästää merkittäviä summia kotisi lämmityskustannuksissa. Koneet ovat toimintavarmoja ja ne ovat suunniteltu Suomen vaihteleviin olosuhteisiin. Kotisi lämpötila pysyy tasaisena eikä tule liian kylmä tai kuuma. Ilma-vesilämpöpumppu on myös erittäin vaivaton ratkaisu, eikä se niin työläs kuin esimerkiksi puu- tai pellettilämmitys.

Lämpöpartio on asentanut eniten ilma-vesilämpöpumppuja Suomessa. Turun alueelta löytyy myös lukuisia tyytyväisiä asiakkaitamme, jotka nauttivat pumpun tuottamasta tasaisesta lämmöstä. Yhteensä meillä on yli 4500 tyytyväistä asiakasta Suomessa. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman hyvää palvelua ja vaivattomia asennuksia. Hoidamme koko prosessin niin, että siitä olisi mahdollisimman vähän haittaa asiakkaan elämiseen. Ammattilaisemme Turun alueella asentavat ilma-vesilämpöpumput yhdessä päivässä avaimet käteen -periaatteella.

Voit kääntyä ilma-vesilämpöpumppuihin liittyvissä kysymyksissä Turun alueen asiantuntijoiden puoleen. Turun asiantuntijat löytävät varmasti ratkaisun myös sinulle. Ota heihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi ylla olevalle lomakkeelle, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ilma-vesilämpöpumpulla säästät luontoa

Vanhat lämmitysjärjestelmät ovat työläitä, kustannustehottomia ja ympäristöä rasittavia. Tänä päivänä kuluttajat haluavat ottaa entistä enemmän huomioon kustannussäästöt ja ympäristöasiat. Nykyaikaiset lämmitysjärjestelmät ovat helppokäyttöisiä, energia- ja kustannustehokkaita eivätkä vaadi juurikaan vaivannäköä. Lisäksi luonnon omien uusiutuvien energiavarojen käyttäminen tekee niistä erittäin ympäristöystävällisiä laitteita. Toisin sanoen tehokkaalla ja oikein mitoitetulla ratkaisulla kotisi lämpenee edullisesti ja lähestulkoon automaattisesti ottaen voimaa luonnosta.

Ilma-vesilämpöpumppu kerää ilmasta rajaton energia ja ohjaa sen kotisi lämmittämiseen.Kone tuottaa energiaa 3 kilowattituntia kuluttaen 1 kilowattitunnin, joten 2/3 tarvitsemastasi energiasta on käytännössä ilmaista.

Ilma-vesilämpöpumpulla voit saavuttaa merkittäviä säästöjä lämmityskuluissa. Käyttökustannukset ovat hyvin alhaiset ja kustannukset koostuvat lähinnä alkuinvestoinnista. Riippuen ratkaisusta, uusi laite ja järjestelmä maksaa itsensä takaisin 4-10 vuodessa, jonka jälkeen lämmitys on lähestulkoon ilmaista. Riippuen nykyisestä lämmitysjärjestelmän aiheuttamista lämmityskustannuksista, vaihtamalla ilma-vesilämpöpumpun päälämmönlähteeksi, voivat säästöt kohota jopa 60 prosenttiin asti!

Laitteiden tekniikka koostuu suljetusta kylmäainepiiristä. Sen pääosia ovat lauhdutin, kompressori, paisuntaventtiili ja höyrystin. Turun ammattitaitoiset asentajamme hoitavat asennukset yhtä lailla niin saneeraus- kuin uudiskohteisiin.

Ilma-vesilämpö- ja muut energiaratkaisut Turkuun

Tarjoamme ilma-vesilämpöpumpun lisäksi Turun alueelle myös muita lämmitysratkaisuja. Meiltä saat myös putki- ja lämpöverkkoremontit huolella ja ammattitaidolla omakotitalokohteisiin 2-6 päivässä riippuen projektin koosta.

Asiakkaamme ovat olleet erittäin tyytyväisiä niin Ilma- ja maalämpöratkaisuihimme kuin aurinkosähköratkaisuihimme. Tiesitkö, että voit myydä ylimääräisen aurinkosähköllä tuotetun energian eteenpäin?

Jos haluat olla kotisi lämmittämisen suhteen omavarainen ja saada mahdollisimman paljon irti lämmitysjärjestelmästäsi, suosittelemme hankkimaan aurinkosähköratkaisun ilma-vesilämpöpumpun rinnalle. Tarjoamme Turussa monipuolisia ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja, josta jokaisen kotiin löytyy omansa. Ota yhteyttä Turun edustajaan tai jätä yhteydenottopyyntö alta, niin palaamme lämmitysasioissa viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Jari Viuhkola sai kodistaan lämpimän ja kustannustehokkaan.

Jari Viuhkola, Oulu

Lue Jari Viuhkolan kokemus

Jari Viuhkola sai kodistaan lämpimän ja kustannustehokkaan.

Jari Viuhkola, Oulu

Lue Jari Viuhkolan kokemus

Helppous

- Kone on helppokäyttöinen
- Asennus helposti ja nopeasti päivässä
- Toimii kaikissa sääolosuhteissa Suomessa

Taloudellisuus

- Ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää jopa 60% lämmityskustannuksissa

Ekologisuus

- Koneen ottama energia luontoon varastoitunutta ilmaisenergiaa, joka ei lopu
- Fossiiliton, pieni hiilijalanjälki, ei kuormita luontoa

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Osallistu Lämpöpartion uskomattomaan ilma-vesilämpöpumppuarvontaan! Arvomme kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä helmikuun 2022 loppuun. Varmista, että olet mukana!