Ilma-vesilämpöpumppu Uusimaa - Lämpöpartio

Ilma-vesilämpöpumppu Uusimaa

Lämpöpartio toimittaa markkinoiden laadukkaimmat ilma-vesilämpöpumput Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueelle. Säästä jopa 60 prosenttia lämmityskuluissa ilma-vesilämpöpumpulla. Pumppu on myös ympäristöystävällinen valinta ja sijoitus tulevaisuuteen. Ota yhteyttä Uudenmaan alueen myyjiimme ilma-vesilämpöpumppuihin liittyvissä kysymyksissä. Voit jättää myös yhteydenottopyynnön. Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Myynti Uusimaa

Yhteystiedot

040 682 9600

info@lampopartio.fi

Valtteri Muhonen

Riku Seppänen

Aleksanteri Muhonen

Akseli Hannuksela

Otto Kankaanpää

Tarjouspyyntö

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.

Lämpöpartio - TarjouspyyntöToimintavarma Ilma-vesilämpöpumppu Uudenmaan kohteisiin

Lämpöpartio myy ja asentaa ilma-vesilämpöpumput Uudenmaan seudulle. Uudenmaan ja Helsingin alueen lähes 300 000 pientalon joukosta löytyy lukuisia kohteita, jotka nauttivat Lämpöpartion asentaman lämmitysjärjestelmän tuottamasta tasaisesta lämmöstä. Lämpöpartio on asentanut eniten ilma-vesilämpöpumppuja Suomessa ja meiltä löytyy yli 4500 tyytyväistä asiakasta.

Ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu vesikiertolämmitteisiin kohteisiin, joihin sen voi asentaa päälämmönlähteeksi tai nykyisen järjestelmän rinnalle. Rinnalle asennettuna pumpun avulla voidaan laskea nykyisen järjestelmän tuottamia lämmityskustannuksia. Pumppu lämmittää kiinteistöä tasaisesti kellon ympäri pienillä kustannuksilla. Lisäksi pumppu on äärimmäisen helppokäyttöinen ja järjestelmän laatu sekä toimintavarmuus ovat huippuluokkaa.

Uudenmaan myyntiedustajat ovat valmiita auttamaan kaikissa ilma-vesilämpöpumppuihin liittyvissä kysymyksissä. Ota meihin yhteyttä, niin saadaan parhaat energiaratkaisut sinunkin kodillesi. Voit halutessasi myös jättää yhteydenottopyynnön. Vastaamme siihen yhden arkipäivän kuluessa.

Ilma-vesilämpöpumppu on fiksu valinta

Tiesitkö, että ilmassa riittää energiaa lämpöliikkeen vuoksi käytännössä rajattomasti? Ilma-vesilämpöpumppumme varastoi tuon energian ja ohjaa sen kotisi lämmitykseen. Pumpun hankinta on erittäin ympäristöystävällinen ratkaisu, sillä sen varastoima energia on täysin uusiutuvaa energianlähdettä. 2/3 tarvitsemastasi energiasta on itse tuottamaasi ja täysin ilmaista, sillä järjestelmä tuottaa yhtä kilowattituntia kohden 3 kilowattituntia energiaa.

Ilma-vesilämpöpumpulla voit saavuttaa jopa 60 prosentin säästöjä lämmityskuluissa. Vaikka et ottaisi ilma-vesilämpöpumppua kotisi päälämmönlähteeksi, lämmityskuluissa pääsee jo mukaviin säästöihin ottamalla ilma-vesilämpöpumpun nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Pumppujen tekniikka koostuu suljetusta kylmäainepiiristä, jonka pääosia ovat lauhdutin, kompressori, paisuntaventtiili ja höyrystin. Pumput ovat rakennettu kestämään Suomen haastavat sääolosuhteet. Uudenmaan ammattitaitoiset asentajamme asentavat Mitsubishin laadukkaat ja toimintavarmat ilma-vesilämpöpumput niin saneeraus- kuin uudiskohteisiin. Kysy lisää Uudenmaan myyjältä.

Lämpöpartiolta Ilma-vesilämpöpumput ja muut lämmitysratkaisut Uudellemaalle

Tarjoamme Uudellamaalla ilma-vesilämpöpumppujen lisäksi muitakin lämmitysratkaisuja. Meiltä saat myös esimerkiksi maa- ja ilmalämpöpumput sekä aurinkopaneelit, jonka lisäksi toteutamme myös laadukkaat lämpöverkko- ja putkiremontit. Tarjoamme myös kattavat huoltopalvelut, sillä säännöllisessä huoltamisella lämmitysjärjestelmäsi käyttöikä kasvaa huomattavasti eivätkä kulut karkaa kertyneiden vikojen vuoksi.

Jos haluat saada mahdollisimman paljon irti lämmitysjärjestelmästäsi, suosittelemme hankkimaan ilma-vesilämpöpumpun ja ottamaan siihen lisäksi aurinkosähköratkaisun. Voit myös yhdistää lämmitysratkaisumme nykyiseen lämmitysjärjestelmääsi. Tarjoamme Uudellamaalla myös muita vaihtoehtoja ja asiantuntijamme löytävät varmasti ratkaisun sinunkin kotiisi. Ota yhteyttä!

"En ollut aiemmin tiennyt, että tällainen mahdollisuus ja vaihtoehto olisi."

Heikki Koivisto, Järvenpää

Lue Heikki Koiviston kokemus

"En ollut aiemmin tiennyt, että tällainen mahdollisuus ja vaihtoehto olisi."

Heikki Koivisto, Järvenpää

Lue Heikki Koiviston kokemus

Helppous

- Kone on helppokäyttöinen
- Asennus helposti ja nopeasti päivässä
- Toimii kaikissa sääolosuhteissa Suomessa

Ekologisuus

- Koneen ottama energia luontoon varastoitunutta ilmaisenergiaa, joka ei lopu
- Fossiiliton, pieni hiilijalanjälki, ei kuormita luontoa

Taloudellisuus

- Ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää jopa 60% lämmityskustannuksissa

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Osallistu Lämpöpartion uskomattomaan ilma-vesilämpöpumppuarvontaan! Arvomme kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä helmikuun 2022 loppuun. Varmista, että olet mukana!