Aino ja Reijo Kukkonen - Lämpöpartio

Käyttövesiremontti, lämpöverkkoremontti sekä ilma-vesilämpöpumpun asennus, Oulu, Välivainio

Aino ja Reijo Kukkonen

Käyttövesiremontti, lämpöverkkoremontti sekä ilma-vesilämpöpumpun asennus, Oulu, Välivainio

Aino ja Reijo Kukkonen asuvat omakotitalossa Oulun Välivainiolla. Kukkoset ovat luottaneet Lämpöpartion palveluihin jo kolmen eri remontin kohdalla. Taloon on toteutettu käyttövesi- ja lämpöverkkoremontti, uusi ilmalämpöpumppu, sekä lämmitysjärjestelmän muutos öljystä ilma-vesilämpöön.

”Lämpöpartion kanssa kaikki hoituu!”

Kukkoset tutustuivat Lämpöpartioon ensimmäistä kertaa käyttövesi- ja lämpöverkkoremontin yhteydessä. Talon alkuperäisten – lattian alla kulkevien putkien – kunto alkoi huolettaa Reijoa.

Ollaan asuttu tässä 28 vuotta ja täällä oli alkuperäiset patterit ja putket. Pelotti, kun putket kulkivat lattian alla, ja pitkään olikin ollut jo ajatuksena, että vedätän putket pintaan, Reijo kertoo.

Myöskään vanhojen pattereiden tuoma lämpö ei ollut enää kovin hyvää. Ne olivat tukossakin nämä vanhat putket melkein kaikki.

Kohtuuhintainen remontti hyvillä maksuehdoilla

Ensimmäisen remontin Kukkoset päättivät teettää Lämpöpartiolla. Lämpöpartion esittelijä sattui sopivasti paikalle tarpeiden ilmaannuttua, ja tarjolla oli laadukkaan remontin lisäksi myös hyvät maksuehdot.

Meillä kävi esittelijä täällä kotona ja siitä sitten innostuttiin viimeinen vaihtamaan patterit ja putket. Remontti oli kohtuuhintainen ja Lämpöpartiolla oli niin hyvä rahoitus, että päätettiin tarttua siihen, Reijo muistelee.

”Innostuin ilma-vesilämmöstä ja pääsin eroon öljystä”

Ensimmäisen remontin jälkeen Kukkosten vanha ilmalämpöpumppu alkoi pätkiä. He tilasivat uuden pumpun tutulta Lämpöpartiolta. Uusi pumppu toi huomattavia säästöjä öljynkulutukseen, mutta talon lämmitystä ajatellen paras idea oli vasta tulossa.

Meidän vanha öljykattila alkoi olla todella vanha, joten soitin Lämpöpartiolle ja kysyin, saako heidän kauttaan myös öljykattiloita. He tulivat käymään ja esittelivätkin kokonaan uuden lämmitysjärjestelmän – ilma-vesilämmön.

Minulla oli aluksi vähän ennakkoluuloja ilma-vesilämmön suhteen, koska ajattelin sen vievän paljon sähköä. Uudet ilma-vesilämpöpumput eivät kuitenkaan kuluta sähköä pahasti.

”Aina on oltu todella tyytyväisiä!”

Lämpöpartion toimintaa ja asentajien työntekoa Reijo kehuu kolmen eri asennuksen kokemuksellaan vilpittömästi. Myös remonteista syntyneet hyödyt ovat Reijon mukaan kiistattomat.

Minä olen niin tyytyväinen Lämpöpartion asentajiin. Asennukset ovat sujuneet aina mainiosti, ja mikä ihaninta, he siivoavat aina jälkensä! Työn laatuun olen niin tyytyväinen kuin vain olla voi.

Ilma-vesilämmön asennuksen jälkeen kun tuli ensimmäinen kylmä jakso, niin kyllä oli mahtava se lämpö. Niin pehmeä ja tasainen – ihan viimeisen päälle hyvä. Tässä tulee myös säästöjä voimakkaasti, jos vertaa öljylämmitykseen.

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Lämpöpartio - Tarjouspyyntö

Miksi keräämme ja miten käsittelemme henkilötietoja? Lue tietosuojaselosteemme.

Lisää kokemuksia