Aku Hirviniemi - Lämpöpartio

”Päädyin Lämpöpartion asiakkaaksi ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että palvelu oli henkilökohtaista.”

Aku Hirviniemi

Aurinkopaneeleilla ilmastonmuutosta vastaan lompakon kiittäessä

Suomen eturivin viihdetaiteilijoihin lukeutuva näyttelijä Aku Hirviniemi pitää majaansa Riihimäellä entisessä Terijoen kartanossa. Suorasähkölämmitteisessä omakotitalossa sähkölaskut tuntuvat kukkarossa, joten Lämpöpartion myyntiedustajan ilmestyminen kotiovelle tuli kuin tilauksesta. Lopputuloksena kodin käyttämästä sähköstä iso osa tuotetaan nyt omavaraisesti. Rahansäästö on tietysti tärkeä asia, mutta sitäkin tärkeämmäksi Hirviniemi koki aurinkosähkön ekologisuuden.

”Se mikä minua kosketti, oli selkeys.”

– Olen jo pidemmän aikaa ollut vähän huolissani maapallon tilasta ja ilmastonmuutoksesta. Haluan keskittyä elämässäni enemmän ja enemmän ekologisiin arvoihin ja aurinkosähkö on yksi tapa säästää luonnonvaroja. Lisäksi minua vähän ärsyttää nuo sähkölaskut ja olen ajatellut keventää omaa taakkaani sähköyhtiöiden harteilta, hän hymyilee. Huomattavasti pienentyneitä sähkölaskuja Hirviniemi tunnustaa käännyttävänsä ovelleen eksyvät kaupustelijat yleensä nopeasti toiseen suuntaan. Lämpöpartio oli poikkeus.

– Se, mikä minua kosketti, oli selkeys. Päädyin Lämpöpartion asiakkaaksi ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että palvelu oli henkilökohtaista. Tultiin kertomaan mistä on kyse, millainen tuote on ja mitkä ovat sen edut ja hyödyt omassa elämässäni. Tällainen riihimäkeläisjunttikin tajusi hyvin helposti, miksi aurinkoenergia on se juttu. Aurinkopaneelit asennettiin katolle kesällä 2016. Lopputulos on siisti ja huomaamaton, ja rahalliset säästöt ovat olleet käsin kosketeltavia.

– Itse asiassa juuri vähän aikaa sitten selasin taulukoita ja huomasin, että tänä vuonna neljäsosan tämän talon sähköstä olen tuottanut itse paneelien kautta, ylhäältä taivaalta alas annettuna. Sähkö- ja sähkönsiirtolaskut ovat pienentyneet, ja niiden myötä myös maksamani sähkövero on pienentynyt. Loistoratkaisu, Hirviniemi kiteyttää. Luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua

Lämpöpartion asiakkuus oli lopulta tarttuvaa, sillä hetken päästä myös Akun isä Rauli huomasi hankkineensa yritykseltä ilmavesilämpöjärjestelmän.

– Myös hän on ollut enemmän kuin tyytyväinen. Lämpöpartio oli asiansa osaava ja luotettava taho. Aina jos oli jotain kysyttävää, niin joku auttoi ja vastasi, Hirviniemi kehuu saamaansa palvelua.

– Jos sinäkin haluat olla kuin minä, eli säästää rahaa, pelastaa maailman ja olla fiksu ja filmaattinen, niin ota yhteys Lämpöpartioon, hän suosittelee lopuksi pilke silmäkulmassaan.

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Lämpöpartio - TarjouspyyntöMiksi keräämme ja miten käsittelemme henkilötietoja? Lue tietosuojaselosteemme.