fbpx

"Ihmeteltiin kuinka nopeasti asennus sujui!"

Asta ja Raimo Rasehorn

Ilma-vesilämpöpumpun asennus, Jyväskylä

Asta ja Raimo Rasehorn uudistivat Jyväskylän Palokassa sijaitsevan omakotitalonsa energiajärjestelmää. Vanhan öljylämmityksen rinnalle asennettiin Lämpöpartion toimesta nykyaikainen ilma-vesilämpöpumppu.

Tämä on alun perin kuudelle hengelle suunniteltu 220 neliön omakotitalo, joka valmistui vuonna 1980. Meidän kolme poikaamme ja tyttäremme ovat muuttaneet jo pois, joten asumme täällä nyt kahdestaan, Raimo kertoo perheen kodista.

Asta ja Raimo olivat kiinnittäneet huomiota runsaaseen öljynkulutukseen myös kesäisin ja pohtineet ekologisempaa vaihtoehtoa alkuperäisen lämmitysmuodon rinnalle. Uudeksi järjestelmäksi valikoitui ilma-vesilämpö.

Meillä oli tässä vähän vihreää ajatusta mukana. Öljyä kului kesäisinkin paljon jo pelkän veden lämmitykseen. Keskusteltiin Lämpöpartion Eerik Aulakosken kanssa vaihtoehdoista, puntaroitiin aurinkolämmön ja ilma-vesilämmön välillä ja päädyttiin lopulta ilma-vesilämpöön, Raimo toteaa.

Rasehornien talo lämpiää öljyn ja ilma-vesilämpöpumpun yhteispelillä

Rasehornien taloon asennettiin öljykattilan rinnalle ilma-vesilämpöpumppu. Asennus sujui yhden työpäivän aikana, eikä vaikeuttanut Astan ja Raimon elämää sen kummemmin.

“Ihmeteltiin kuinka nopeasti asennus sujui!”

He porasivat reikää seinään ja minä tyhjensin ylimääräisiä kalusteita pois edestä. Ihmeteltiin, että voiko toimitus todella olla noin nopea, Raimo kertoo.

Kiitettävän hienoa toimintaa kerta kaikkiaan. Se oli tavattoman näppärää, ja lapsetkin ihmettelivät, että jopa tuli helposti. Lämpöpartion asentajat myös selvittivät avuliaasti ja miellyttävästi järjestelmän toimintaa, Asta lisää.

“Uuden järjestelmän teho riittää hyvin”

Uuden hybridijärjestelmän ajatuksena on, että ilma-vesilämpöpumppu tuottaa taloon peruslämmön ja lämmittää käyttöveden. Öljylämmitystä käytetään vain tarpeen vaatiessa kovilla pakkasilla.

Uusi järjestelmä asennettiin helmikuussa, eikä öljyä ole sen jälkeen tarvinnut käyttää. Talo on ollut lämmin ja käyttövettä on riittänyt, vaikka on saunottu välillä jopa viiden hengen voimin, Raimo kertoo.

Voisimme suositella Lämpöpartiota ja ilma-vesilämpöpumpulla toteutettua energiajärjestelmää myös muille, ja itseasiassa olemmekin jo suositelleet, Asta ja Raimo toteavat lopuksi.

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.

Lämpöpartio - Tarjouspyyntö

Miksi keräämme ja miten käsittelemme henkilötietoja? Lue tietosuojaselosteemme.

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Lämpöpartion uskomaton ilma-vesilämpöpumppuarvonta! Arvomme nyt kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä elokuun loppuun. Varmista, että olet mukana!