fbpx

"Olen jo tutuille kehunut, miten mukavasti lämmitysremontti sujui Lämpöpartion kanssa."

Erkki Styrman

Ilma-vesilämpöpumppu asennus, Karstula

Styrmanien 1980-luvulla rakennettu hirsitalo lämpeni alun perin puulla, ja myöhemmin puulämmityksen rinnalle hankittiin myös öljykattila. Keväällä 2015 perheessä suunniteltiin lämmitysremonttia, jotta kotiin löydettäisiin uusi toimivampi lämmitysjärjestelmä.

Toiveena olivat kustannussäästöt, mutta myös riippumattomuus. Puulämmitys tuntui työläältä, kun lämmittämisen takia kotoa ei välillä päässyt minnekään. Oma vaivansa oli puiden ostossa ja pilkkomisessa sekä lämmönsäätelyssä 30 vuotta vanhalla käsikäyttöisellä säätöventtiilillä.

Niinpä Styrmaneille oli iloinen yllätys, kun Lämpöpartion myyntiedustaja sattui kaartamaan pihaan lämpöasioissa. Yhdessä tehtiin suunnitelmia ja laskelmia, ja kotiin päätettiin asentaa uusi Ecodan-ilma-vesilämpöpumppu. Remonttipäiväkin lyötiin lukkoon vain viikon päähän.

Huoletonta ja vakaata lämpöä

Styrmaneilla oli aluksi pulmia lämpöpumpun sopivien säätöjen löytämisessä. Talon patterit sekä kylpyhuoneen ja WC:n lattialämmitys ovat samassa vesikiertojärjestelmässä, ja lämpöä säädetään yhdestä termostaatista. Termostaatti pysäyttikin lattialämmityksen vedenkierron silloin, kun huonelämpötila muualla talossa oli sopiva, ja kaakelilattiat jäivät vilpoisiksi. Ongelma korjaantui, kun Lämpöpartion asentajat kävivät säätämässä menoveden minimilämpötilaa pienemmälle.

Styrmaneiden mielestä ilma-vesilämpöpumpun parhaita ominaisuuksia on vakaa huonelämpötila ja lämmittämisen helppous. Termostaatti ylläpitää säädetyn lämmön puolen asteen tarkkuudella. Myös säästöt ovat merkittäviä. Öljylämmityksen hinnaksi tulisi noin 2000 euroa vuodessa, kun lämpöpumpun kulut jäävät noin 800 euroon.

Lämpöpartion myyjä saapui meille kuin tilauksesta. Nuoret kaverit osasivat hommansa, eikä asennuksesta jäänyt minkäänlaista sotkua. Minä vain sivusta seurasin, ihailin ja heitin huulta! Lämpöpumpun käyttö on huoletonta, ja kovimmilla pakkasilla se helppo sulkea ja turvautua talon muihin lämmitysmuotoihin. Olen jo tutuille kehunut, miten mukavasti lämmitysremontti sujui Lämpöpartion kanssa, Erkki summaa.

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.

Lämpöpartio - Tarjouspyyntö

Miksi keräämme ja miten käsittelemme henkilötietoja? Lue tietosuojaselosteemme.

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Lämpöpartion uskomaton ilma-vesilämpöpumppuarvonta! Arvomme nyt kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä elokuun loppuun. Varmista, että olet mukana!