fbpx

"En ollut aiemmin tiennyt, että tällainen mahdollisuus ja vaihtoehto olisi."

Heikki Koivisto

Ilma-vesilämpöpumpun asennus, Järvenpää

Järvenpääläisen Heikki Koiviston vuonna 2001 valmistuneeseen omakotitaloon asennettiin helmikuussa Lämpöpartion toimesta ilma-vesilämpöpumppu alkuperäisen, kahden kuution varaajalla toimivan sähkölämmityksen rinnalle.

Omakotitalon lämmitys hoituu nyt pääasiassa ilma-vesilämpöpumpun kautta, joskin käyttövesi lämpenee edelleen varaajan kautta. Päätös pumpun hankkimisesta ja käyttöönottamisesta syntyi Heikin pyrkimyksestä pienentää sähkönkulutusta.

Vaivaton kokonaisuus vakuutti Heikin

– Tavoitteena oli saada sähkönkulutustamme vähän pienemmäksi. Tämän laitteen myötä pitäisi lämmityskulujen pienentyä jopa 50%. Meillä ilma-vesilämpöpumppu ei vielä ole ehtinyt olla kunnolla toiminnassa pakkasten aikaan, joten sähkölaskun todelliset summat nähdään vasta ensi talvena, Heikki kertoo.

“Se oli yhden päivän työ!”

Ajatus lämmitysjärjestelmän muutoksesta oli ollut Heikin ajatuksissa jo jonkin aikaa. Kun Lämpöpartiolta soitettiin ja kerrottiin ilma-vesilämpöpumpun toiminnasta sekä mahdollisuuksista toimia yhdessä heidän alkuperäisen sähkölämmitysjärjestelmänsä kanssa, Heikin kiinnostus heräsi.

– En ollut aiemmin tiennyt, että tällainen mahdollisuus ja vaihtoehto olisi. Neuvottelimme Lämpöpartion kanssa asennustyöstä ja kaupat tuli, Heikki muistelee.

Noin viikon kuluttua kauppojen syntymisestä oli Lämpöpartio jo asennustöissä. Itse asennus sujui hyvin nopeasti ja mutkattomasti, eikä vaatinut isompaa remonttia.

– Asennus hoitui nopeasti. Se oli yhden päivän työ! Asennusmiehet myös siivosivat jälkensä hyvin, eikä asennus vaikeuttanut meidän arkeamme sen päivän aikana lainkaan, Heikki kertoo.

“Pääasia tällaisissa tilanteissa on, että ne hoidetaan kuntoon.”

Aivan ilman haasteita ei ilma-vesilämpöpumpun käyttöönotto sujunut. Korjausmies piti kutsua paikalle kerran tarkastamaan tilanne. Laitteen automatiikka ei ollut lähtenyt toimimaan oletetusti. Vika saatiin kuitenkin korjattua ja siitä eteenpäin on kaikki toiminut normaalisti.

– Korjausta tekemään tullut asennusmies oli hyvin asiansa osaava ja nyt laite varmasti pelittää niin kuin pitää. Näitä aina sattuu, ja voin tästä huolimatta suositella Lämpöpartiota. Pääasia tällaisissa tilanteissa on, että ne hoidetaan kuntoon, Heikki summaa.

Uusi ja vanha lämmitysjärjestelmä toimivat yhdessä. Säädöt on tehty niin, että lämmitys hoituu valtaosin ilma-vesilämpöpumpulla. Talven kovimmilla pakkasilla otetaan sähkölämmitysjärjestelmä vahvemmaksi tueksi pumpulle. Myös mikäli vanha varaaja tulee jossakin vaiheessa tiensä päähän, on pienempi käyttövesivaraaja helppo liittää uuteen lämmitysjärjestelmään.

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.

Lämpöpartio - Tarjouspyyntö

Miksi keräämme ja miten käsittelemme henkilötietoja? Lue tietosuojaselosteemme.

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Lämpöpartion uskomaton ilma-vesilämpöpumppuarvonta! Arvomme nyt kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä elokuun loppuun. Varmista, että olet mukana!