fbpx

"Sähkölaskumme ovat pienentyneet puolella"

Marita ja Torsten Nylund

Lämpöverkkoremontti sekä ilma-vesilämpöpumpun asennus, Pärnäinen

Pärnäisissä meren rannalla sijaitseva Marita ja Torsten Nylundin itse rakentama omakotitalo valmistui vuonna 1995. Isoon, noin 200-neliöiseen taloon tehtiin Lämpöpartion toimesta lämpöverkkoremontti sekä asennettiin vanhan sähkölämmitysjärjestelmän rinnalle ilma-vesilämpöpumppu keväällä 2016.

“Sähkölaskumme ovat pienentyneet puolella”

Pariskunta oli pohtinut jo jonkin aikaa lämmitysjärjestelmänsä uusimista ja etsinyt keinoja sähkön säästämiseksi. Kun Lämpöpartiolta sitten asian tiimoilta soitettiin, heräsi Maritan ja Torstenin kiinnostus.

– Meidän ei kauaa tarvinnut odotella, kun Lämpöpartiolta jo tultiin käymään. He kertoivat työn toteutuksesta sekä hinnoista, Marita kertoo.

“He olivat todella nopeita ja hyviä työssään”

Sopimus lämpöverkon uusimisesta ja ilma-vesilämpöpumpun asentamisesta vanhan sähkölämmityksen rinnalle syntyi. Kokonaisuudessaan työ kesti vain pari päivää.

– En voinut uskoa, että näin ison talon remontti saataisiin näin nopeasti valmiiksi! Yhtä nopeasti ei meillä ainuttakaan aiempaa remonttia ole tehty, Marita summaa.

– He olivat todella nopeita ja hyviä työssään. Joskus kun tarjosin heille kahvia, niin he sanoivat tekevänsä ensin työt ja tulevansa vasta sitten kahville. Kymmenen pistettä heille, Marita naurahtaa.

Ilma-vesilämpöpumppu lämmittää nyt muun muassa pariskunnan suihku- ja kylpyvedet. Marita ja Torsten ovat havainneet sähkölaskuissaan selkeätä summien supistumista pumpun asentamisen jälkeen.

– Sähkölaskumme ovat pienentyneet puolella nyt, kun vesi lämpenee pumpulla. Yritimme kyllä säästää sähköä jo ennen ilma-vesipumpun asentamista, mutta emme oikein onnistuneet siinä, Marita kertoo.

“Pumppu on hyvin hiljainen, sitä tuskin kuulee!”

Pariskunnalla on mökillään ilmalämpöpumppu, ja samanlaista ajateltiin aluksi myös heidän kotiinsa. Sellaista Marita ei kuitenkaan halunnut sen pitämän äänen vuoksi, ja niinpä ilma-vesilämpöpumppu osoittautui Nylundeille parhaimmaksi vaihtoehdoksi.

– Pumppu on hyvin hiljainen, sitä tuskin kuulee! Saimme hyvän perehdytyksen sekä ohjeet remontin ja asennustöiden päätteeksi. Uudet lämpöpatteritkin ovat hyvin kauniit, Marita kiittelee.

Nylundit ovat kertoneet ilma-vesilämpöpumpun tuomista säästöistä sekä Lämpöpartiosta myös samassa kylässä asuville naapureilleen.

– Olemme kehottaneet heitäkin laittamaan tällaisen. Onpa tätä pumppua tultu tänne meille katsomaankin, Marita kertoo.

”Kaikki meni niin hyvin kuin vain voi mennä!”

Kaikkineen Nylundeilla ei ole mitään moitittavaa Lämpöpartion toimintaan liittyen. Remontti ja asennustyöt eivät vaikuttaneet heidän elämiseensä millään tavalla.

Oli rehellistä väkeä talossa, joihin pystyimme luottamaan. He myös tiesivät heti, kuinka kaikki laitetaan. Meidän ei tarvinnut juuri edes ajatella mitään remonttiin liittyvää, Marita kuvailee.

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.

Lämpöpartio - Tarjouspyyntö

Miksi keräämme ja miten käsittelemme henkilötietoja? Lue tietosuojaselosteemme.

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Lämpöpartion uskomaton ilma-vesilämpöpumppuarvonta! Arvomme nyt kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä elokuun loppuun. Varmista, että olet mukana!