Kokemus

Miikka Hulmi, AURINKOSÄHKÖ

Aurinkopaneelien asennus sujui helposti ja räätälöidysti

Miikka ja Henna Hulmi asuvat Joensuun Ranta-Mutalan kaupunginosassa. Vuonna 2003 lähes kokonaan uusiksi rakennettu koti on rintamamiestalojen ympäröimä. Aurinkopaneelit nelihenkisen perheen kotiin asensi Lämpöpartio Oy, jonka kanssa yhteistyö sujui Miikan mukaan erinomaisesti.

Kokkolalainen Lämpöpartio lupaa tarjota asiakkailleen ekologisia ja kustannustehokkaita energiaratkaisuja ja putkiremontteja. Yritys asensi Hulmien kotiin kaksi ilmalämpöpumppua ja kaksikymmentä aurinkopaneelia. Myös sähkönkulutusta mittaava, sähkövirtaan kytketty invertteri kuului pakettiin.

– Meille tuli asennuspalvelu eli avaimet käteen -paketti; itse ei tarvinnut tehdä mitään muuta kuin maksaa lasku, Miikka naurahtaa.

Koko prosessi oli kyllä arvosanaltaan 10+

– Lämpöpartio ei ollut meille entuudestaan tuttu, mutta myyjä esitteli hyvin yrityksen toimintaa ennen kuin kauppoja ruvettiin hieromaan, Miikka kertoo.

Yhteistyö yrityksen kanssa oli Miikan mukaan sujuvaa. Yrityksestä oli helppoa saada tietoa, eikä asennusprosessista löytynyt moitittavaa. Myyjien asiantuntevuuden lisäksi kiitosta saavat myös asentajat.

– Koko prosessi oli kyllä arvosanaltaan 10+, ja asentajapojat, jotka tässä kävivät, olivat loistavia. Pihalta tai kotoa ei löytynyt heidän jäljiltään roskan roskaa, Miikka kertoo.

Ostopäätökseen vaikuttivat aiempien asiakkaiden kokemukset

Lämpöpartion verkkosivuilla on luettavissa asiakaskokemuksia, joiden Miikka kertoo vaikuttaneen ostopäätökseen. Miikan mukaan juuri asiakkaiden tarinat sytyttävät ja kertovat todellisuuden. Aiempien asiakkaiden kokemuksiin tutustunut Miikka suosittelisi yritystä itsekin.

– Se, mitä me Lämpöpartiolta saimme, oli meille räätälöity, edullinen, vaivaton ja helppo ratkaisu, Miikka tiivistää.

Miikka Hulmi

Lue seuravaa kokemus

"Aina on oltu todella tyytyväisiä!"

Aino ja Reijo Kukkonen, KÄYTTÖVESIREMONTTI, LÄMPÖVERKKOREMONTTI, ILMA-VESILÄMPÖ

Lue lisää ›

Kaikki kokemukset

AUTAMME VALITSEMAAN OIKEAN ENERGIAJÄRJESTELMÄN

Ota yhteyttä