Työpaikat

Yhteisöllinen ilmapiiri ja mahdollisuus menestyä. Sinustako uusi lämpöpartiolainen? Lämpöpartiolaisuus kuvaa kulttuuriamme − yhdessä tekemisen meininkiä, toisen auttamista sekä jokaisen selkeää halua kehittyä uralla ja menestyä.

Avoimet työpaikat Meille töihin Työntekijät kertovat

Avoimet työpaikat

Lämpöpartio - Tarjouspyyntö
Ratkaisumyyjä, energia-ala

6.5.2021

Haemme nyt Ratkaisumyyjää tiimiimme Tampereen, Turun, Uudenmaan, Oulun, Lahden, Jyväskylän ja Kokkolan alueille. Ratkaisumyyjän työ on tavoitteellista auttamistyötä, jossa on asiakkaan ymmärtäminen on keskiössä. Hakuaika päättyy 30.6.2021.

Lue lisää →
Sähköasentaja

10.5.2021

Haemme nyt sähköasentajaa Itä-Suomeen energiaratkaisuja asentavaan työpariin. Hakuaika päättyy 31.5.2021.

Lue lisää →
Sähkö-, tai kylmäasentaja huoltoon

14.5.2021

Etsimme kylmä- tai sähköasentajaa huoltotiimiimme Keski-Suomeen sekä Keski-Pohjanmaalle. Haku päättyy 31.5.2021.

Lue lisää →
Asiakaspalvelija/ajanvaraaja

20.5.2021

Haemme nyt kahta työntekijää Lämpöpartion BackOfficeen vastaamaan asiakashankinnan ja asiakaspalvelun työtehtävistä. Olemme perustamassa uutta osastoa Oulun alueelle ja nyt olisi hieno tilaisuus päästä osaksi innostavaa ja eteenpäin pyrkivää porukkaa. Haku päättyy 30.6.2021.

Lue lisää →
Avoin hakemus

9.3.2020

Mikäli haussa ei ole sinulle sopivaa tehtävää mutta haluaisit vahvistaa porukkaamme osaamisellasi. Jätä avoin hakemus.

Lue lisää →

Meille töihin?

Joukossamme on useita kokeneita ammattilaisia sekä alaa vaihtaneita. Koulutamme jokaisen tekijän huolella ja tarjoamme kattavat edellytykset viihtyvyydelle ja menestykselle.

Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Haluamme mahdollistaa jokaisen työntekijän henkilökohtaisen kehittymisen urallaan.

Arvomme auttaminen, luotettavuus, tuloksellisuus, vapaus ja rehellisyys heijastuvat kaikkeen toimintaamme. Vahvat arvot luovat tukevan perustan kasvavalle liiketoiminnalle, jota koko henkilöstö rakentaa yhdessä. Lämpöpartio on kasvanut muutamassa vuodessa merkittäväksi työllistäjäksi Suomessa. Kasvuyrityksenä tarvitsemme jatkuvasti lisää työvoimaa ja haemme uusia tekijöitä useisiin tehtäviin.

Haemme jatkuvasti tekijöitä useille paikkakunnille.

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Lämpöpartion uskomaton ilma-vesilämpöpumppuarvonta! Arvomme nyt kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä elokuun loppuun. Varmista, että olet mukana!