PRO-palvelu

Sähkölämmitys

Moni omakotitalo lämpenee sähköllä. Suorasähkölämmitys on vaivaton, mutta etenkin pakkaskuukausina kallis lämmitysmuoto. Sähkölämmittäjä voi pienentää sähkönkulutusta esimerkiksi laskemalla lämpötilaa huoneissa, joissa ei vietetä aikaa.

Sähkönsiirtomaksut saattavat pöyristyttää kun sähköä kuluu käyttösähkön lisäksi myös lämmitykseen. Useat kotitaloudet säästävät lämmityskuluissa esim. ilmalämpöpumpun tai aurinkosähkön avulla.


Aurinkopaneeleilla tuotat ilmaista sähköä käyttöösi

Saat aurinkoenergiasta hyötyä jo 1000 kwh vuotuisella sähkön kulutuksella. Tiesitkö, että voit myydä ylimääräisen sähkön valtakunnalliseen sähköverkkoon verovapaasti?

Koskaan ei ole myöhäistä vaihtaa lämmitysjärjestelmää kokonaan. Useat sähkölämmittäjät ovat vaihtaneet kotinsa lämmityksen vesikiertoiseen lämmitykseen eli heille on asennettu vesikiertoinen patteriverkosto. Patteriverkoston lämmitykseen voidaan hyödyntää esim. maalämpöä, ilma-vesilämpöä tai aurinkolämpöä.

Vaihtoehdot sähkölämmitykselle

Aurinkosähkö

• Voit alkaa itse sähkön tuottajaksi. Saat aurinkopaneeleista selvää hyötyä jo yli 1000 kwh sähkön vuosikulutuksella. Tiesitkö, että aurinkopaneelit tuottavat sähköä myös talvella?

Lue lisää ›

Ilmalämpö

• Ilmalämpöpumppu siirtää ulkoilmassa olevan energian kotisi lämmöksi tai viilentää ilmaa kuumilla keleillä. Voit säästää ilmalämmöllä energiaa ja pienentää sähkölaskuasi. Ennen kaikkea ilmalämpöpumppu lisää asumismukavuutta.

Lue lisää ›

Lämpöverkkoremontti

• Sähkölämmityskohteisiin voidaan asentaa vesikiertoinen patteriverkosto ja energiatehokas lämmönlähde. Lämmönlähteenä toimii esim. maa-, ilma-vesi- tai aurinkolämpö.

Lue lisää ›

Tilaa ilmainen ratkaisusuunnittelu

Tilaa nyt