Ilma-vesilämpöpumppu Tampere

Lämpöpartio toimittaa ja asentaa ilma-vesilämpöpumput Tampereen seudulle. Hankkimalla pumpun saat helpon, vaivattoman ja kotisi arvoa nostavan lämmitysjärjestelmän. Pumpun hyötyjä ovat matalat käyttökustannukset, energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys. Kysyy lisää ilma-vesilämpöpumpuista Tampereen myyjiltämme. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alta löytyvältä lomakkeella. Olemme yhteydessä sinuun viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Myynti Tampere

Yhteystiedot

045 8564 739

info@lampopartio.fi

Lassi Lahti

Mika Ahonen

Tarjouspyyntö

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.

Lämpöpartio - Tarjouspyyntö

Ilma-vesilämpöpumppu Tampereelta

Tarjoamme laadukkaat ja vaivattomat ilma-lämpöpumppuratkaisut Tampereella. Olemme asentaneet eniten ilma-vesilämpöpumppuja Suomessa ja yhteensä meillä on yli 4500 tyytyväistä asiakasta Suomessa. Myös Tampereen alueelta löytyy runsaasti tyytyväisiä asiakkaitamme, joiden kodit lämpenevät lämmitysratkaisuillamme.

Tampereen alueen ammattitaitoiset asentajamme tekevät kaikki ilma-vesilämpöpumpun asennukset sujuvasti yhdessä päivässä avaimet käteen -periaatteella. Haluamme, että koko prosessi suunnittelusta käyttövalmiiksi on asiakkaan kannalta mahdollisimman vaivaton. Työhön ei sisälly mitään yllättäviä piilokuluja, vaan sovitusta hinnasta pidetään kiinni. Palveluihimme sisältyy myös säännölliset huollot ja kattava takuu. Pumppua kannattaa huollattaa säännöllisesti, jotta sen käyttöikä pitenee ja säästytään turhilta korjauskuluilta.

Tampereen ilma-vesilämpöpumppuihin perehtyneet asiantuntijamme auttavat sinua löytämään sinulle sopivimman ratkaisun. Ota heihin yhteyttä tai jätä yhteystietosi yllä olevalle lomakkeelle.

Ilma-vesilämpöpumpusta on monenlaista hyötyä

Mitsubishin laadukkaat ilma-vesilämpöpumput ovat tehty kestämään Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Pumppu lämmittää kotiasi tasaisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia liian kuumasta tai kylmästä lämpötilasta. Ne ovat toimintavarmoja ja helppokäyttöisiä eivätkä vaadi vastaavaa vaivannäköä kuin vanhanaikaiset lämmitysjärjestelmät kuten esimerkiksi öljy- tai puulämmitysjärjestelmä.

Ilma-vesilämpöpumpulla on erinomainen hyötysuhde, sillä kone tuottaa energiaa 3kwh yhtä kuluttamaansa 1kwh kohden. Käytännössä 2/3 tarvitsemastasi energiasta on ilmaista. Ilma-vesilämpöpumpun käyttökustannukset ovat hyvin alhaiset ja ne koostuvat lähinnä alkuinvestoinnista. Riippuen ratkaisusta, uusi laite ja järjestelmä maksaa itsensä takaisin 4-10 vuodessa, jonka jälkeen lämmitys on lähestulkoon ilmaista. Parhaimmillaan voit säästää lämmityskustannuksissa jopa 60% verrattuna vanhanaikaiseen lämmitysjärjestelmään.

Ilma-vesilämpöpumppu on myös erittäin ympäristöystävällinen ratkaisu. Ilmassa riittää lämpöliikkeen vuoksi energiaa käytännössä rajattomasti. Laite kerää tämän uusiutuva energian talteen ja käyttää sitä kotisi lämmitykseen. Pumpun rakenne koostuu suljetusta kylmäainepiiristä, jonka pääosia ovat lauhdutin, kompressori, paisuntaventtiili ja höyrystin. Tampereen alueen asiantuntevat myyjämme kertovat sinulle lisää ilma-vesilämpöpumpun säästömahdollisuuksista ja ympäristövaikutuksista.

Tarjoamme ilma-vesilämmön lisäksi muitakin lämmitysjärjestelmiä Tampereelle

Tamperelaiset asiakkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä Lämpöpartiolta hankkimiinsa ilma-vesilämpöpumppuihin. Monet asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä myös muihin tarjoamiimme lämmitysjärjestelmiin. Tarjoamme ratkaisuja niin maa- ja ilmalämpöön sekä teemme laadukkaat putki- ja lämpöverkkoremontit. Ratkaisumme luonnistuvat saneerauskohteiden lisäksi myös uudiskohteisiin. Kysy lisää Tampereen myyjiltä, he auttavat sinua kaikissa lämmitykseen liittyvissä kysymyksissä.

Tarjoamme myös aurinkosähköön liittyviä ratkaisuja ja suosittelemmekin pohtimaan ilma-vesilämpöpumpun ja aurinkosähkön yhdistämistä. Aurinkosähköllä voit kompensoida ilma-vesilämpöpumpun kulutusta, jolloin saat suurimman hyödyn irti järjestelmästäsi. Tiesitkö, että voit myydä ylimääräisen aurinkosähköllä tuotetun energian eteenpäin?

Mikäli sinulla heräsi yhtään kysymyksiä ilma-vesilämpöpumppuihin tai muihin lämmistysratkaisuihin, ota yhteyttä Tampeereen myyjään.

"Säästöä tulee niin paljon, että öljyn vaihtaminen ilma-vesilämpöön kannattaa!"

Heikki Nurminen, Joutsa

Lue Heikki Nurmisen kokemus

"Säästöä tulee niin paljon, että öljyn vaihtaminen ilma-vesilämpöön kannattaa!"

Heikki Nurminen, Joutsa

Lue Heikki Nurmisen kokemus

Taloudellisuus

- Ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää jopa 60% lämmityskustannuksissa

Ekologisuus

- Koneen ottama energia luontoon varastoitunutta ilmaisenergiaa, joka ei lopu
- Fossiiliton, pieni hiilijalanjälki, ei kuormita luontoa

Helppous

- Kone on helppokäyttöinen
- Asennus helposti ja nopeasti päivässä
- Toimii kaikissa sääolosuhteissa Suomessa

Pyydä tarjous

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Osallistu Lämpöpartion uskomattomaan ilma-vesilämpöpumppuarvontaan! Arvomme kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä helmikuun 2022 loppuun. Varmista, että olet mukana!