Tuotteet

Lämpöpartion tuotteet

Lämpöpartion tuotevalikoimaan on valikoitu parhaita Suomen vaativiin olosuhteisiin sopivimpia lämmistyslaitteita ja energiajärjestelmiä, joiden laatu ja toimintavarmuus on huippuluokkaa.

Aurinkosähkö

Aurinkosähköön siirtymällä sinulla on loppumaton energianlähde käytössäsi ja vielä maksutta. Aurinkosähkö on ekologista, uusiutuvaa energiaa suoraan taivaalta. Aurinkopaneelien avulla tuotat sähkösi itse.

Lue lisää ›

Aurinkolämpö

Aurinkolämpö tuo uuden sukupolven energiatehokkuutta. Aurinkokeräinten avulla lämmität kiinteistön tai käyttöveden. Voit säästää energiakuluissasi vuositasolla jopa 30 %.

Lue lisää ›

Ilma-vesilämpö

Ilma-vesilämpöpumpulla saat tuotettua ilmaista energiaa siirtämällä ilmaaan varastoituneen energian veden lämmöksi. Tiesitkö, että ilmaan varastoitunutta energiaa voidaan hyödyntää talvellakin?

Lue lisää ›

Ilmalämpö

Ilmalämpöpumppu säästää talvella lämmityskustannuksia ja kesällä sitä voidaan käyttää tilojen viilentämiseen ja ilman raikastamiseen. Ilmalämpöpumpulla lisäät asumismukavuutta ja säästät lämmityskustannuksissa.

Lue lisää ›

Maalämpö

Energia, jota on varastoituneena maahan, ei lopu koskaan. Maalämpöpumppu kerää tämän energian talteen ja siirtää sen kotisi lämmöksi.

Lue lisää ›

Käyttövesiremontti

Tiesitkö, että vanhoissa käyttövesiputkissa voi piillä vesivahinkoriski? Nykyaikaiset putket kestävät aikaa ja ne voidaan asentaa Lämpöpartio putkiremontilla siististi 2-3 päivässä.

Lue lisää ›

Lämpöverkkoremontti

Lämpöverkkoremontti eli patteriremontti tehdään kun vanhojen pattereiden energiatehokkuus on laskenut tai kun putkisto on haurastunut ja vesivahingon riski kasvaa. Uusimalla patteriverkon lämmität energiatehokkaammin.

Lue lisää ›

AUTAMME VALITSEMAAN OIKEAN ENERGIAJÄRJESTELMÄN

Ota yhteyttä