Tuotteet

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilmassa riittää energiaa lämpöliikkeen vuoksi käytännössä rajattomasti. Ilma-vesilämpöpumppu on kehitetty keräämään tämä energia talteen ja hyödyntämään se kotisi lämmitykseen.

 

Ilma-vesilämpöpumppu Millaisiin kohteisiin ilma-vesilämpöpumppu? Ota yhteyttä Vertaile ilma-vesilämpöpumppuja

Ilma-vesilämpöpumpulla säästät jopa tuhansia euroja lämmityskuluissa

Ilma-vesilämpöpumppu asennetaan päivässä, se toimii säällä kuin säällä ja se on erittäin vaivaton ratkaisu loppukäyttäjälle.

  • Ilmassa riittää energiaa absoluuttiseen nollapisteeseen saakka (lämpöliike ilmassa pysähtyy vasta silloin) 
  • Ilmasta saatavaa energiaa on siis rajattomasti
  • Ilma-vesilämpöpumppu on kehitetty keräämään tämä energia talteen ja hyödyntämään se kotisi lämmitykseen

Ilma-vesilämpöpumppu

Tiesitkö, että ilmaan on varastoitunut energiaa talvellakin? Ilma-vesilämpöpumpulla saat tuotettua ilmaista energiaa siirtämällä ilmaan varastoituneen energian veden lämmöksi. Lämpöpartio on tehnyt eniten ilma-vesilämpöpumppujen asennuksia Suomessa.

Lämpöpartion ilmasta-veteen lämpöpumput käyttävät uusiutuvaa energianlähdettä. Pumput ottavat lämpöä suoraan ulkoilmasta ja hyödyntävät sen kotisi lämmittämiseen. Nerokas yhdistelmäpumppu hyödyntää luonnon tarjoamaa energiaa maksimaalisesti.

Pumppujen järjestelmä koostuu suljetusta kylmäainepiiristä, jonka pääosina ovat höyrystin, lauhdutin, kompressori ja paisuntaventtiili. Kun käytät ilman ja auringon energiavarantoja kotisi lämmittämiseen, saat käyttöösi ilmaista lämpöenergiaa joka ei lopu kesken.

Nykyaikaiset pumput tuottavat jopa noin 3 kWh käyttölämpöä kutakin sähkönä käyttämäänsä kilowattituntia kohti. Tämä tarkoittaa sitä, että noin 2/3 tarvittavasta lämmöstä on ilmaista.

Maksimaalisimman tehon ilmaisenergioista saat yhdistämällä ilmasta-veteen -lämpöpumpun aurinkojärjestelmään, jolloin saat käyttöösi täydet tehot myös  aurinkoenergiasta. Ilma-vesilämpöpumppujen rinnalla voidaan hyödyntää myös kaikkia perinteisiä energialähteitä kuten öljyä, pellettiä tai takan tuottamaa lämpöä.

Millaisiin kohteisiin ilma-vesilämpöpumppu?

  • Kohteisiin, joissa on vesikiertoinen lämmitys (patteriverkosto tai lattialämmitys)
  • Uudeksi lämmönlähteeksi esimerkiksi öljy-, puu-, sähkö- tai pellettilämmityksen tilalle
  • Nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tuomaan kustannussäästöjä (esimerkiksi öljy-, puu-, sähkö- tai pellettilämmityksen rinnalle)
  • Vertaile vesi-ilmalämpöpumppuja tästä

"Juttelimme muidenkin yhtiöiden kanssa, mutta Lämpöpartion tarjous oli hyvä ja laitteet hyviä. Lisäksi henkilökunta oli mukava ja oli miellyttävä asioida heidän kanssaan."

Jari Viuhkola
Ilma-vesilämpöratkaisu

Lue Jari Viuhkolan kokemus

"Juttelimme muidenkin yhtiöiden kanssa, mutta Lämpöpartion tarjous oli hyvä ja laitteet hyviä. Lisäksi henkilökunta oli mukava ja oli miellyttävä asioida heidän kanssaan."

Jari Viuhkola
Ilma-vesilämpöratkaisu

Lue Jari Viuhkolan kokemus

Taloudellisuus

- Ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää jopa 60% lämmityskustannuksissa

Ekologisuus

- Koneen ottama energia luontoon varastoitunutta ilmaisenergiaa, joka ei lopu
- Fossiiliton, pieni hiilijalanjälki, ei kuormita luontoa

Helppous

- Kone on helppokäyttöinen
- Asennus helposti ja nopeasti päivässä
- Toimii kaikissa sääolosuhteissa Suomessa

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Osallistu Lämpöpartion uskomattomaan ilma-vesilämpöpumppuarvontaan! Arvomme kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä helmikuun 2022 loppuun. Varmista, että olet mukana!