Työpaikat

Asiakashankkija

Haemme asiakashankkijaa Lämpöpartion Vantaan toimipisteeseen. Myös työskentely etänä on mahdollista koulutusjakson jälkeen. Hakuaika päättyy 30.9.2021.

Työpaikan kuvaus Täytä hakemus

Työpaikan kuvaus

TyönimikeAsiakashankkija
SijaintiVantaa
TyöaikaKokoaikatyö
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työn kestoYli 12kk
PalkkausKuukausipalkka + bonukset
KokemusEi lainkaan - 1v

Sinustako uusi lämpöpartiolainen? Haemme nyt asiakashankkijaa/ajanvaraajaa/buukkaria Uudellemaalle Vantaan toimipisteeseen. Myös työskentely etänä on mahdollista koulutusjakson jälkeen.

Lämpöpartio on kotimainen ympäristöystävällisiä, moderneja ja kustannustehokkaita energiaratkaisuja toteuttava yritys. Laadukkaat tuotteemme ovat pääasiallisesti ilma-vesijärjestelmiä sekä aurinkosähköratkaisuja. Lisäksi teemme käyttövesi- ja lämpöverkkoremontteja. Olemme voimakkaasti kasvava alan edelläkävijä. Tällä hetkellä meillä työskentelee eri puolella Suomea noin 60 henkilöä ja liikevaihtomme on 10 miljoonaa.

Asiakashankkijanamme työskentelet Lämpöpartion BackOfficessa ja saat soitettavaksesi valmiit lämpimät yhteystietolistat, joista on helppo sopia tapaamisia. Mukava tiimi ja kannustava esimies ovat tukenasi tehtävässä. Sinulla on myös mahdollisuus kasvaa tiimin esimiestehtäviin.

Katsomme eduksi kokemuksen vastaavasta asiakashankintatyöstä. Koulutamme jokaisen tekijän huolella ja tarjoamme kattavat edellytykset henkilökohtaiselle kehittymiselle ja työssä viihtymiselle.

Meille ominaista on yhteisöllinen ilmapiiri – painamme hommia yhdessä toisiamme auttaen. Arvomme – auttaminen, luotettavuus, tuloksellisuus, vapaus ja rehellisyys – ohjaavat kaikkea tekemistämme ja luovat perustan yhdessä tekemällemme vahvasti kasvavalle liiketoiminnalle.

Mitä odotamme?

 • Kykyä omaksua uutta nopeasti
 • Myynnillistä otetta eli taitoa keskustella, kuunnella ja perustella
 • Huolellisuutta yksityiskohtien kanssa
 • Itsenäistä, oma-aloitteista otetta työntekoon
 • Aiempaa kokemusta asiakashankintatyöstä

 

Mitä tarjoamme?

 • Kannustavan kuukausikohtaisen palkkausmallin
 • Nykyaikaiset ohjelmat ERP- ja CRM-järjestelmiin
 • Toimivat työvälineet ja -tilat
 • Loistavan tiimin ja työyhteisön

 

Jos kiinnostuit, täytä hakemuslomake 30.9. mennessä, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Jos kaipaat lisätietoa, niin kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä Antti Lahteen, 040 51 400 31, tai laita sähköpostia, antti.lahti@lampopartio.fi.

Täytä hakemus

Työpaikat Lämpöpartio
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 2.

  Meille töihin?

  Sinustako uusi Lämpöpartiolainen? Lämpöpartiolaisuus kuvaa kulttuuriamme − yhdessä tekemisen meininkiä, toisen auttamista sekä jokaisen selkeää halua kehittyä uralla ja menestyä. Joukossamme on useita kokeneita ammattilaisia sekä alaa vaihtaneita. Koulutamme jokaisen tekijän huolella ja tarjoamme kattavat edellytykset viihtyvyydelle ja menestykselle.

  Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Haluamme mahdollistaa jokaisen työntekijän henkilökohtaisen kehittymisen urallaan.

  Arvomme välittäminen, rehellisyys ja vastuullisuus heijastuvat kaikkeen toimintaamme. Vahvat arvot luovat tukevan perustan kasvavalle liiketoiminnalle, jota koko henkilöstö rakentaa yhdessä. Lämpöpartio on kasvanut muutamassa vuodessa merkittäväksi työllistäjäksi Suomessa. Kasvuyrityksenä tarvitsemme jatkuvasti lisää työvoimaa ja haemme uusia tekijöitä useisiin tehtäviin.

  Haemme jatkuvasti tekijöitä useille paikkakunnille.

  Avoimet työpaikat →

  Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

  Osallistu Lämpöpartion uskomattomaan ilma-vesilämpöpumppuarvontaan! Arvomme kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
  Arvonta on käynnissä helmikuun 2022 loppuun. Varmista, että olet mukana!