Työpaikat

Asiakaspalvelija/ajanvaraaja

Haemme nyt kahta työntekijää Lämpöpartion BackOfficeen vastaamaan asiakashankinnan ja asiakaspalvelun työtehtävistä. Olemme perustamassa uutta osastoa Oulun alueelle ja nyt olisi hieno tilaisuus päästä osaksi innostavaa ja eteenpäin pyrkivää porukkaa. Haku päättyy 30.6..2021.

Työpaikan kuvaus Täytä hakemus

Työpaikan kuvaus

TyönimikeAsiakaspalvelija/ajanvaraaja
SijaintiOulu
TyöaikaKokoaikatyö
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työn kestoYli 12kk
PalkkausKuukausipalkka + bonukset
KokemusEi lainkaan - 1v

Lämpöpartio Oy on yksi Suomen johtavista kotitalouksien energiaratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Olemme voimakkaasti kasvava alan edelläkävijä ja suunnannäyttäjä. Tällä hetkellä meillä työskentelee eri puolella Suomea noin 60 henkilöä ja liikevaihtomme on 10 miljoonaa.

Sinustako uusi Lämpöpartiolainen? Lämpöpartiolaisuus kuvaa kulttuuriamme; yhdessä tekemisen meininkiä, toisen auttamista sekä jokaisen selkeää halua kehittyä uralla ja menestyä.

Haemme nyt kahta työntekijää Lämpöpartion BackOfficeen vastaamaan asiakashankinnan ja asiakaspalvelun työtehtävistä. Olemme perustamassa uutta osastoa Oulun alueelle ja nyt olisi hieno tilaisuus päästä osaksi innostavaa ja eteenpäin pyrkivää porukkaa. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittyä alalla ja koulutamme sinua tehtävässäsi koko ajan.

Mitä sinulta odotetaan?

 • Kykyä omaksua uutta nopeasti
 • Myynnillistä otetta eli taitoa keskustella, kuunnella ja perustella
 • Huolellisuutta yksityiskohtien kanssa
 • Itsenäistä, oma-aloitteista otetta työntekoon

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Kannustavan kuukausikohtaisen palkkausmallin
 • Nykyaikaiset ohjelmat ERP- ja CRM-järjestelmiin
 • Toimivat työvälineet ja -tilat
 • Loistavan tiimin ja työyhteisön

Me perehdytämme kaikki uudet työntekijät ja huolehdimme jatkuvasta koulutuksesta. Motivoituneessa työyhteisössämme on helppo onnistua.

Täytä lomake hakeaksesi paikkaa. 

Täytä hakemus

Työpaikat Lämpöpartio
 • Drop files here or
  Max. file size: 128 MB, Max. files: 2.

  Meille töihin?

  Sinustako uusi Lämpöpartiolainen? Lämpöpartiolaisuus kuvaa kulttuuriamme − yhdessä tekemisen meininkiä, toisen auttamista sekä jokaisen selkeää halua kehittyä uralla ja menestyä. Joukossamme on useita kokeneita ammattilaisia sekä alaa vaihtaneita. Koulutamme jokaisen tekijän huolella ja tarjoamme kattavat edellytykset viihtyvyydelle ja menestykselle.

  Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Haluamme mahdollistaa jokaisen työntekijän henkilökohtaisen kehittymisen urallaan.

  Arvomme välittäminen, rehellisyys ja vastuullisuus heijastuvat kaikkeen toimintaamme. Vahvat arvot luovat tukevan perustan kasvavalle liiketoiminnalle, jota koko henkilöstö rakentaa yhdessä. Lämpöpartio on kasvanut muutamassa vuodessa merkittäväksi työllistäjäksi Suomessa. Kasvuyrityksenä tarvitsemme jatkuvasti lisää työvoimaa ja haemme uusia tekijöitä useisiin tehtäviin.

  Haemme jatkuvasti tekijöitä useille paikkakunnille.

  Avoimet työpaikat →

  Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

  Lämpöpartion uskomaton ilma-vesilämpöpumppuarvonta! Arvomme nyt kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
  Arvonta on käynnissä elokuun loppuun. Varmista, että olet mukana!