Työpaikat

LVI-asentaja

Haemme nyt LVI-asentajia Pirkanmaan ja Uudenmaan energiaratkaisuja asentavaan työpariin. Hakuaika päättyy 29.8.2021.

Työpaikan kuvaus Täytä hakemus

Työpaikan kuvaus

TyönimikeLVI-asentaja
Tehtävän luonneAsennustyö
SijaintiPirkanmaa ja Uusimaa
TyöaikaKokoaikatyö
PalkkausTuntipalkkaus/urakkapalkkaus
Työ alkaaSopivan henkilön löydyttyä
Työn kestoYli 12kk
Kokemus1-5 vuotta

Tule energiaratkaisujen asentajaksi!

Lämpöpartio Oy on Suomalainen nykyaikaisia, ekologisia ja kustannustehokkaita enrgiaratkaisuja toteuttava yritys. Toteutamme ympäri Suomen asiakkaillemme aurinkosähkö-, ilma-vesilämpö- ja ilmalämpöratkaisuja. Lisäksi teemme käyttövesi- ja lämpöverkkoremontteja. Olemme voimakkaasti kasvava alan edelläkävijä ja toimimme koko Suomen alueella. Nyt etsimme vahvistusta asennustiimimme Pirkanmaalle ja Uudellemaalle.

Energiaratkaisujen asentajat toimivat työpareina, jotka muodostetaan LVI- ja sähköasentajasta. Tämä mahdollistaa asennusparille useiden ratkaisujen asennuksen ilman lisävoimia.

Jos olet etsimämme henkilö, täytä hakemuslomake ja me otamme sinuun yhteyttä.

Yhteydenotot ja tiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse rekry@lampopartio.fi.

Täytä hakemus

Työpaikat Lämpöpartio
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 2.

  Meille töihin?

  Sinustako uusi Lämpöpartiolainen? Lämpöpartiolaisuus kuvaa kulttuuriamme − yhdessä tekemisen meininkiä, toisen auttamista sekä jokaisen selkeää halua kehittyä uralla ja menestyä. Joukossamme on useita kokeneita ammattilaisia sekä alaa vaihtaneita. Koulutamme jokaisen tekijän huolella ja tarjoamme kattavat edellytykset viihtyvyydelle ja menestykselle.

  Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Lämpöpartion Urapolku-ohjelma mahdollistaa jokaisen työntekijän henkilökohtaisen kehittymisen urallaan.

  Arvomme välittäminen, rehellisyys ja vastuullisuus heijastuvat kaikkeen toimintaamme. Vahvat arvot luovat tukevan perustan kasvavalle liiketoiminnalle, jota koko henkilöstö rakentaa yhdessä. Lämpöpartio on kasvanut muutamassa vuodessa merkittäväksi työllistäjäksi Suomessa. Kasvuyrityksenä tarvitsemme jatkuvasti lisää työvoimaa ja haemme uusia tekijöitä useisiin tehtäviin.

  Haemme jatkuvasti tekijöitä useille paikkakunnille.

  Avoimet työpaikat →

  Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

  Osallistu Lämpöpartion uskomattomaan ilma-vesilämpöpumppuarvontaan! Arvomme kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
  Arvonta on käynnissä helmikuun 2022 loppuun. Varmista, että olet mukana!