Myyntipäällikkö

Haemme nyt myyntipäällikköä aktiiviseen asiakastyöhön, jossa kohderyhmiä ovat taloyhtiöt sekä teollisuus- ja liikekiinteistöjen omistajat. Työpaikan sijainti on Vantaa.

Kuvaus työtehtävästä

PalkkausSopimuksen mukaan
TyösopimusVakituinen
AloitusHeti tai sopimuksen mukaan
KestoYli 12kk
TyöaikaKokopäivätyö
SijaintiVantaa

Energiatehokkuus ja ekologiset energiajärjestelmät ovat nyt ja tulevaisuudessa kysyttyjä palveluja. Etsimme nyt myyntipäällikköä aktiiviseen asiakastyöhön, jossa kohderyhmiä ovat taloyhtiöt sekä teollisuus- ja liikekiinteistöjen omistajat.

Lämpöpartio on kotimainen ympäristöystävällisiä, moderneja ja kustannustehokkaita energiaratkaisuja toteuttava yritys. Laadukkaat tuotteemme ovat pääasiallisesti ilma-vesijärjestelmiä sekä aurinkosähköratkaisuja. Asiakkaille tarjoamme hyvin kattavia palveluita lämpöjärjestelmien suunnittelun toteutuksen lisäksi aina avustuksien hakemisesta 24/7 huoltoihin. Olemme voimakkaasti kasvava alan edelläkävijä. Tällä hetkellä meillä työskentelee eri puolella Suomea noin 60 henkilöä ja liikevaihtomme on 10 miljoonaa.

Edellytämme tehtävään vahvaa kokemusta myynnistä ja itsenäistä työotetta. Työkokemus taloyhtiöille tehtävästä myynnistä katsotaan eduksi. Osaamme arvostaa ammattitaitoa mutta emme vaadi energiajärjestelmien tuntemista.

Työtehtäväsi sisältävät mm. uusasiakashankintaa, energiaratkaisujen suunnittelua ja tarjouslaskenta sekä asiakastapaamisia taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden kanssa. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka. Lisäksi tarjoamme vahvaa energia-alan osaamista, selkeät myyntityökalut ja mukavat työkaverit. Et jää työssäsi yksin, vaan sinulla on mahdollisuus kehittyä yhdessä kanssamme energia-alan asiantuntijaksi yhdessä kanssamme.

Meille ominaista on yhteisöllinen ilmapiiri – painamme hommia yhdessä toisiamme auttaen. Arvomme – auttaminen, luotettavuus, tuloksellisuus, vapaus ja rehellisyys – ohjaavat kaikkea tekemistämme ja luovat perustan yhdessä tekemällemme vahvasti kasvavalle liiketoiminnalle.

Jos kiinnostuit, hae 30.10. mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen, juho.viitanen@lampopartio.fi. Juho antaa mielellään tehtävästä myös lisätietoa, 050 409 4255.

 

Hae nyt mukaan

Työhakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 2.

    Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

    Osallistu Lämpöpartion uskomattomaan ilma-vesilämpöpumppuarvontaan! Arvomme kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
    Arvonta on käynnissä helmikuun 2022 loppuun. Varmista, että olet mukana!