fbpx
Työpaikat

Sähkö-, LVI- tai kylmäasentaja

Etsimme kylmä-, sähkö- tai LVI-asentajia huoltotiimiimme Etelä-Pohjanmaalle, Itä-Suomeen, Keski-Suomeen sekä Uudellemaalle. Haku päättyy 15.3.2021.

Työpaikan kuvaus Täytä hakemus

Työpaikan kuvaus

TyönimikeSähkö-, LVI- tai kylmäasentaja
Tehtävän luonneAsennustyö
SijaintiEtelä-Pohjanmaa, Itä-Suomi, Keski-Suomi, Uusimaa
TyöaikaKokoaikatyö
Hakuaika23.2.2021-15.3.2021
Työ alkaa1.4.2021 tai sopivan henkilön löydyttyä
Työn kestoYli 12kk
Kokemus1-5 vuotta

Etsimme pätevää huoltomiestä lämpöpumppuhuoltoon!

Lämpöpartio Oy on Suomalainen nykyaikaisia ja kustannustehokkaita energiaratkaisuja toteuttava yritys. Toteutamme ympäri Suomen asiakkaillemme aurinkosähkö-, , ilmavesilämpö-, ilmalämpö-, ja maalämpöratkaisuja. Lisäksi teemme käyttövesi- ja lämpöverkkoremontteja.

Etsimme kylmä-, sähkö- tai LVI-asentajia huoltotiimiimme usealle eri alueelle. Huollon työtehtäviin kuuluu monipuoliset kotitalouksien energiaratkaisujen huoltotyöt esim. ilmavesi- ja ilmalämpöpumppujen huolto. Odotamme hakijalta hyviä ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutaitoja, sekä kylmä-, sähkö- tai LVI-alan koulutusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Perehdytämme sinut uuteen työhön ja tarjoamme koulutusta työuran aikana. Panostamme työntekijöidemme osaamiseen ja viihtyvyyteen.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus tai soita numeroon 0400 980 487, Markus Leppänen. Nyt ei kannata jättää hakematta, sillä luemme jokaisen hakemuksen ja huomioimme hakemukset paikkoja täyttäessämme.

Täytä hakemus

Työpaikat Lämpöpartio
 • Pudota tiedostot tähän tai

  Meille töihin?

  Sinustako uusi Lämpöpartiolainen? Lämpöpartiolaisuus kuvaa kulttuuriamme − yhdessä tekemisen meininkiä, toisen auttamista sekä jokaisen selkeää halua kehittyä uralla ja menestyä. Joukossamme on useita kokeneita ammattilaisia sekä alaa vaihtaneita. Koulutamme jokaisen tekijän huolella ja tarjoamme kattavat edellytykset viihtyvyydelle ja menestykselle.

  Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Lämpöpartion Urapolku-ohjelma mahdollistaa jokaisen työntekijän henkilökohtaisen kehittymisen urallaan.

  Arvomme auttaminen, luotettavuus, tuloksellisuus, vapaus ja rehellisyys heijastuvat kaikkeen toimintaamme. Vahvat arvot luovat tukevan perustan kasvavalle liiketoiminnalle, jota koko henkilöstö rakentaa yhdessä. Lämpöpartio on kasvanut muutamassa vuodessa merkittäväksi työllistäjäksi Suomessa. Kasvuyrityksenä tarvitsemme jatkuvasti lisää työvoimaa ja haemme uusia tekijöitä useisiin tehtäviin.

  Haemme jatkuvasti tekijöitä useille paikkakunnille.

  Avoimet työpaikat →

  Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

  Lämpöpartion talvikauden uskomaton ilma-vesilämpöpumppuarvonta! Arvomme nyt kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
  Arvonta on käynnissä helmikuun loppuun, joten osallistu nyt!