Työpaikat

Sähköasentaja

Haemme nyt sähköasentajaa Kuopioon energiaratkaisuja asentavaan työpariin. Hakuaika päättyy 30.6.2021.

Työpaikan kuvaus Täytä hakemus

Työpaikan kuvaus

TyönimikeSähköasentaja
Tehtävän luonneAsennustyö
SijaintiKuopio
TyöaikaKokoaikatyö
PalkkausTuntipalkkaus/urakkapalkkaus
Työ alkaaSopivan henkilön löydyttyä
Työn kestoYli 12kk
Kokemus1-5 vuotta

Tule energiaratkaisujen asentajaksi!

Lämpöpartio Oy on Suomalainen nykyaikaisia, ekologisia ja kustannustehokkaita enrgiaratkaisuja toteuttava yritys. Toteutamme ympäri Suomen asiakkaillemme aurinkosähkö-, ilma-vesilämpö- ja ilmalämpöratkaisuja. Lisäksi teemme käyttövesi- ja lämpöverkkoremontteja. Olemme voimakkaasti kasvava alan edelläkävijä ja toimimme koko Suomen alueella. Nyt etsimme vahvistusta asennustiimimme Itä-Suomeen.

Energiaratkaisujen asentajat toimivat työpareina, jotka muodostetaan LVI- ja sähköasentajasta. Tämä mahdollistaa asennusparille useiden ratkaisujen asennuksen ilman lisävoimia.

Jos olet etsimämme henkilö, täytä hakemuslomake ja me otamme sinuun yhteyttä.

Yhteydenotot ja tiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse rekry@lampopartio.fi.

Täytä hakemus

Työpaikat Lämpöpartio
 • Drop files here or
  Max. file size: 128 MB, Max. files: 2.

  Meille töihin?

  Sinustako uusi Lämpöpartiolainen? Lämpöpartiolaisuus kuvaa kulttuuriamme − yhdessä tekemisen meininkiä, toisen auttamista sekä jokaisen selkeää halua kehittyä uralla ja menestyä. Joukossamme on useita kokeneita ammattilaisia sekä alaa vaihtaneita. Koulutamme jokaisen tekijän huolella ja tarjoamme kattavat edellytykset viihtyvyydelle ja menestykselle.

  Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Lämpöpartion Urapolku-ohjelma mahdollistaa jokaisen työntekijän henkilökohtaisen kehittymisen urallaan.

  Arvomme välittäminen, rehellisyys ja vastuullisuus heijastuvat kaikkeen toimintaamme. Vahvat arvot luovat tukevan perustan kasvavalle liiketoiminnalle, jota koko henkilöstö rakentaa yhdessä. Lämpöpartio on kasvanut muutamassa vuodessa merkittäväksi työllistäjäksi Suomessa. Kasvuyrityksenä tarvitsemme jatkuvasti lisää työvoimaa ja haemme uusia tekijöitä useisiin tehtäviin.

  Haemme jatkuvasti tekijöitä useille paikkakunnille.

  Avoimet työpaikat →

  Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

  Lämpöpartion uskomaton ilma-vesilämpöpumppuarvonta! Arvomme nyt kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
  Arvonta on käynnissä elokuun loppuun. Varmista, että olet mukana!