Työpaikat

Sähköasentaja, Uusimaa ja Pirkanmaa

Haemme nyt sähköasentajia Pirkanmaan ja Uudenmaan energiaratkaisuja asentavaan työpariin. Hakuaika päättyy 22.9.2021.

Työpaikan kuvaus Täytä hakemus

Työpaikan kuvaus

TyönimikeSähköasentaja
Tehtävän luonneAsennustyö
SijaintiPirkanmaa ja Uusimaa
TyöaikaKokoaikatyö
PalkkausTuntipalkkaus/urakkapalkkaus
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kestoYli 12kk
Kokemus1-5 vuotta

Sinustako uusi lämpöpartiolainen? Haemme nyt sähköasentajia sekä Uudellemaalle että Pirkanmaalle. Työskentelet työparina LVI-asentajan kanssa asiakkaidemme energiaratkaisujen parissa.

Lämpöpartio on kotimainen ympäristöystävällisiä, moderneja ja kustannustehokkaita energiaratkaisuja toteuttava yritys. Laadukkaat tuotteemme ovat pääasiallisesti ilma-vesijärjestelmiä sekä aurinkosähköratkaisuja. Lisäksi teemme käyttövesi- ja lämpöverkkoremontteja.

Meille ominaista on yhteisöllinen ilmapiiri – painamme hommia yhdessä toisiamme auttaen. Arvomme – auttaminen, luotettavuus, tuloksellisuus, vapaus ja rehellisyys – ohjaavat kaikkea tekemistämme ja luovat perustan yhdessä tekemällemme vahvasti kasvavalle liiketoiminnalle.

Edellytämme tehtävään sähköasentajan tutkintoa sekä vähintään vuoden työkokemusta. Joukossamme on useita kokeneita ammattilaisia sekä alaa vaihtaneita. Koulutamme jokaisen tekijän huolella ja tarjoamme kattavat edellytykset henkilökohtaiselle kehittymiselle ja työssä viihtymiselle.

Lue lisää Lämpöpartiolla LVI-asentajana työskentelevän Aleksin kokemuksista: https://lampopartio.fi/kokemukset/lvi-asentaja/

Jos kiinnostuit, täytä hakemuslomake 22.9. mennessä, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Jos kaipaat lisätietoa, niin kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä henkilöstö- ja projektijohtaja Matleena Heikkilään, 050 3088 560, tai laita sähköpostia, rekry@lampopartio.fi.

Täytä hakemus

Työpaikat Lämpöpartio
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 128 MB, Max. tiedostot: 2.

  Meille töihin?

  Sinustako uusi Lämpöpartiolainen? Lämpöpartiolaisuus kuvaa kulttuuriamme − yhdessä tekemisen meininkiä, toisen auttamista sekä jokaisen selkeää halua kehittyä uralla ja menestyä. Joukossamme on useita kokeneita ammattilaisia sekä alaa vaihtaneita. Koulutamme jokaisen tekijän huolella ja tarjoamme kattavat edellytykset viihtyvyydelle ja menestykselle.

  Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Lämpöpartion Urapolku-ohjelma mahdollistaa jokaisen työntekijän henkilökohtaisen kehittymisen urallaan.

  Arvomme välittäminen, rehellisyys ja vastuullisuus heijastuvat kaikkeen toimintaamme. Vahvat arvot luovat tukevan perustan kasvavalle liiketoiminnalle, jota koko henkilöstö rakentaa yhdessä. Lämpöpartio on kasvanut muutamassa vuodessa merkittäväksi työllistäjäksi Suomessa. Kasvuyrityksenä tarvitsemme jatkuvasti lisää työvoimaa ja haemme uusia tekijöitä useisiin tehtäviin.

  Haemme jatkuvasti tekijöitä useille paikkakunnille.

  Avoimet työpaikat →

  Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

  Osallistu Lämpöpartion uskomattomaan ilma-vesilämpöpumppuarvontaan! Arvomme kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
  Arvonta on käynnissä helmikuun 2022 loppuun. Varmista, että olet mukana!