Ratkaisut

Ilmalämpöpumppu huolto

Lämpöpartio on toimintansa ajan vastannut omien tuotteidensa huollosta, joten ilmalämpöpumppujen toiminnasta ja huolloista on kokemusta eri laitteista kattavasti jo 10 vuoden ajalta. Lämpöpartiolla on kokemusta mm. näistä merkeistä: Mitsubishi Electric, Mitsubishi heavyindustries, Nibe, Samsung, Lg, Ait, Scanvarm, Hitachi, Toshiba, Lämpöässä, Panasonic, Gree, Rotex. Huollot voidaan suorittaa myös muun merkkisille laitteistoille. Lisäksi meillä on pitkä kokemus aurinkosähköjärjestelmistä. mm. Fronius, Steca ja Abb.

Asiakaspalvelu ja huolto
040 1839 100
huolto@lampopartio.fi

Hätätapauksissa Huoltoomme saa yhteyttä ympärivuorokauden numerosta 040 183 9100.
Kiirettömissä tapauksissa suosittelemme ottamaan yhteyttä 8-16 välillä.

Ilmalämpöpumpun huolto

Ilmalämpöpumpun suositeltu huoltoväli on 3-5 vuotta. Huoltoväli on tiheämpi, mikäli ilmalämpöpumppu sijaitsee pölyisessä huoneessa tai sillä viilennetään erityisen paljon.

Mikäli sisäyksikön tai ulkoyksikön ilmankierto heikkenee, niin koneen teho ja toiminta ikä laskee.
Huollossa pumpun sisäyksikkö tarkistetaan,huolletaan ja puhdistetaan. Ulkoyksiköstä tarkistetaan kylmäainepaineet ja muut toiminnalle tärkeiden komponenttien toiminta.

Jos huollon yhteydessä ilmenee jotain, mitä ei voida heti korjata, niin asiakkaalle selvitetään järjestelmän korjaus kustannukset, ennen korjauksen toteuttamista.

Vuosihuollon hinta on 190€-490€ riippuen ilmalämpöpumpun mallista ja iästä.

Asiakaspalvelu ja huolto

040 1839 100

Pyydä tarjous huollolle

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Lämpöpartion uskomaton ilma-vesilämpöpumppuarvonta! Arvomme nyt kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä elokuun loppuun. Varmista, että olet mukana!