Taloyhtiöille - Lämpöpartio

Taloyhtiöiden energiaratkaisut kokonaispalveluna

Autamme niin kerrostalo- kuin rivitaloyhtiöitä toteuttamaan parhaat luontoa ja kustannuksia säästävät energiaratkaisut, kuten ilma-vesilämpöpumppu- ja aurinkoenergiajärjestelmät. Palvelumme on taloyhtiölle huoleton, vaivaton ja selkeä – se kattaa kaiken suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon saakka.

Oikeilla Energiaratkaisuilla taloyhtiön ostetun energian tarve vähenee ja energiakustannukset pienenevät merkittävästi. Omavaraisuuden myötä yhtiö voi varautua nouseviin energiakustannuksiin.

Ilma-vesilämpöpumppu taloyhtiöille Aurinkoenergia taloyhtiöille Maalämpö taloyhtiöille Ilmalämpö taloyhtiöille Valvomo 24/7 taloyhtiöille Tilaa taloyhtiöiden maksuton energiakartoitus

Miksi Lämpöpartion energiaremontti?

Jokaisella kiinteistöllä on valtavasti vapaata energiantuotantokapasiteettia sekä hukkaenergiaa. Tarjolla on paljon ilmaista energiaa: auringon säteilyä sekä maahan varastoitunutta lämpöenergiaa. Nämä energianlähteet valjastamalla voimme tarjota taloyhtiöille mm. parempaa taloudellista kannattavuutta sekä kiinteistön arvonnousua.

  • Kokonaispalvelu – Remontti avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon.
  • Avustukset – Jopa 50 % energiatehokkuutta parantavista rakennuskohtaisista kustannuksista.
  • Omavaraisuus– Itse tuotettu energia vähentää merkittävästi tarvetta ulkopuolelta ostettavasta energiasta.
  • Kustannustehokkuus – remontilla energian- ja rahansäästö on suurempi kuin itse remonttikustannus.
  • Kiinteistön arvon nousu– Energiaremontti nostaa kiinteistösi arvoa ja lisää houkuttelevuutta.

Energiaremontilla tuottoa ilman investointia

Tiesitkö, että energiaremonttimme synnyttämä energian- ja rahansäästö on poikkeuksetta suurempi kuin itse remonttikustannus. Remontti tuottaa siis selvää rahaa jo ensimmäisistä kuukausista lähtien.

Toteutamme energiatehokkuustoimenpiteet palveluna, jolloin kiinteistön omistajan ei tarvitse itse investoida projektiin.

Olemme laitemerkeistä riippumattomia. Suunnittelemme siis kohteen energiaremontin kiinteistötekniikan lähtötilanteen ja käyttöolosuhteet huomioiden taloudellisesti sekä energiatehokkuuden näkökulmasta optimaalisesti. Energiatehokas kiinteistö vaatii aina kiinteistön kaikkien talotekniikkajärjestelmien yhteensovittamisen. Erinomaisella hyötysuhteella toimiva lämpöpumppu ei auta, jos energiaa ei saada hyödynnettyä tukossa olevan patteriverkoston vuoksi.

"Toiminta on erittäin asiakaslähtöistä ja tehokasta"

Tutustu asunto-osakeyhtiö Lohjanportin puheenjohtaja Jouni Kähkösen kokemuksiin toteuttamastamme ilma-vesilämpöpumppujärjestelmästä. Lämpöpartio toteutti aikaisemmin taloyhtiöiden energiaremontteja nimellä Energiapartio.

Katso video!

"Toiminta on erittäin asiakaslähtöistä ja tehokasta"

Tutustu asunto-osakeyhtiö Lohjanportin puheenjohtaja Jouni Kähkösen kokemuksiin toteuttamastamme ilma-vesilämpöpumppujärjestelmästä. Lämpöpartio toteutti aikaisemmin taloyhtiöiden energiaremontteja nimellä Energiapartio.

Katso video!

Tilaa maksuton taloyhtiön energiakartoitus


Kysy lisää ratkaisuistamme!

Juho Viitanen, liiketoimintajohtaja

050 409 4255

juho.viitanen@lampopartio.fi

Emil Hannuksela, projektipäällikkö

040 771 2184

emil.hannuksela@lampopartio.fi

Mikko Malmberg, työnjohto

040 412 6315

mikko.malmberg@lampopartio.fi