Rahoitus - Lämpöpartio

Lämpöpartio rahoitus

Haluamme taata mahdollisimman monille energiaremontin ilman huolta rahasta. Remontti on iso sijoitus tulevaisuuteen myös tuleville sukupolville eikä sen tulisi olla hankalaa. Siksi tarjoamme kaikille asiakkaillemme parasta palvelupakettia, jossa me hoidamme kaiken alusta loppuun.

Lämpöpartion rahoitus energiaremonttiin - turvallinen ja joustava tapa maksaa remonttisi

Lämpöpartio energiatehokkuus

Rahoitus

Lämpöpartio energiatehokkuus

Me Lämpöpartiolla toimimme niin, että koko energiaprojekti olisi mahdollisimman vaivaton ja huoleton asiakkaalle. Tarjoamalla loppuun asti hiotun kokonaisuuden suunnittelusta rahoitukseen asti pystymme takaamaan ainulaatuisen kokonaispalvelun asiakkaillemme.

Lämpöpartion tarjoamassa myyntirahoituksessa asiakkaalla on mahdollista saada remonttirahoitukseensa 3 kuukauden eräpäivän siirto, mikä takaa siis asiakkaalle useamman kuukauden täysin korottoman ja kuluttoman ajanjakson ennen ensimäisenkään maksun tulemista. Eräpäivän siirto on asiakkaalle täysin ilmainen eikä nosta rahoituksen kokonaishintaa tai luottokorkoja.

Korottoman ja kuluttoman ajan jälkeen rahoituksen voi maksaa ensimmäiseen eräpäivään mennessä korotta ja sen jälkeen luotonjärjestäjän normaalin koron mukaisesti.

Pyydä meiltä ilmainen kartoitus ja tarjouslaskelma niin teemme myös rahoitushakemuksen valmiiksi.

Pyydä tarjous ilma-vesilämpöpumpusta rahoituksella

Säästä nyt jopa 60% lämmityskustannuksissa ja pyydä tarjous ilma-vesilämpöpumpusta rahoituksella. Pyydä tarjous →