Ilma-vesilämpöpumppu taloyhtiöille - Lämpöpartio

Ilma-vesilämpöpumppu taloyhtiöille

Ilma-vesilämpöpumpulla toteutettu lämmitysenergia ja käyttöveden lämmitys voi säästää taloyhtiön energiakustannuksia jopa 70%. Ilma-vesilämpöpumppu sopii niin kerrostalo- kuin rivitaloyhtiöönkin.

Tilaa maksuton taloyhtiön energiakartoitus

Ilma-vesilämpöpumpulla ilmaista energiaa ilmasta

Ilma-vesilämpöpumpulla saat tuotettua ilmaista energiaa siirtämällä ilmaaan varastoituneen energian veden lämmöksi. Tiesitkö, että ilmaan on varastoitunut energiaa talvellakin?

Energiapartion ilma-vesilämpöpumput käyttävät uusiutuvaa energianlähdettä; pumput ottavat lämpöä suoraan ulkoilmasta ja hyödyntävät sen kiinteistösi lämmittämiseen. Nerokas yhdistelmäpumppu hyödyntää luonnon tarjoamaa energiaa maksimaalisesti.

Pumppujen järjestelmä koostuu suljetusta kylmäainepiiristä, jonka pääosina ovat höyrystin, lauhdutin, kompressori ja paisuntaventtiili. Kun käytät ilman ja auringon energiavarantoja kotisi lämmittämiseen, saat käyttöösi ilmaista lämpöenergiaa, joka ei lopu kesken.

Nykyaikaiset pumput tuottavat noin 3 kWh käyttölämpöä kutakin sähkönä käyttämäänsä kilowattituntia kohti. Tämä tarkoittaa sitä, että noin 2/3 tarvittavasta lämmöstä on ilmaista.

Maksimaalisimman tehon ilmaisenergioista saat yhdistämällä ilma-vesilämpöpumpun aurinkojärjestelmään, jolloin saat käyttöösi täydet tehot aurinkoenergiasta. Ilma-vesilämpöpumppujen rinnalla voidaan hyödyntää myös kaikkia perinteisiä energialähteitä kuten öljyä, pellettiä tai takan tuottamaa lämpöä.

Tilaa maksuton taloyhtiön energiakartoitusKysy lisää ratkaisuistamme taloyhtiöille!

Juho Viitanen, liiketoimintajohtaja

050 409 4255

juho.viitanen@lampopartio.fi

Emil Hannuksela, projektipäällikkö

040 771 2184

emil.hannuksela@lampopartio.fi

Mikko Malmberg, työnjohto

040 412 6315

mikko.malmberg@lampopartio.fi

Riku Seppänen, projektipäällikkö

040 125 3775

riku.seppanen@lampopartio.fi