PRO-palvelu

Öljylämmitys

Monelle öljylämmittäjälle on tuttua öljypolttimen reistailu tai leviävä öljyn haju. Suomalaisia koteja on lämmitetty öljyllä useita vuosikymmeniä, mutta nykyaikaiset vaihtoehdot ovat syrjäyttämässä öljyn. Öljypolttimia, -kattiloita ja -säiliöitä tulee huoltaa ja kunnostaa ja uusia. Esim. 70-luvulla maahan kaivetut öljysäiliöt alkavat olla nyt tiensä päässä.Tiesitkö, että tänä päivänä on saatavilla useita eri vaihtoehtoja, joilla lämmität huomattavasti öljyä edullisemmin ja ympäristöä kunnioittaen?

Nykyaikainen lämmitysjärjestelmä on kustannustehokas, ekologinen ja vaivaton.

Mikäli öljykattilasi on vielä hyvässä kunnossa, sinun ei välttämättä tarvitse luopua öljystä kokonaan. Öljylämmityksen rinnalle voidaan asentaa toinen järjestelmä, jonka ansiosta kotisi lämpenee edullisemmin.

Vaihtoehdot öljylämmitykselle

Aurinkosähkö

• Tuota käyttösähkösi energia ilmaiseksi aurinkoenergialla. Saat aurinkopaneeleista selvää hyötyä jo yli 1000 kwh sähkön vuosikulutuksella.

Lue lisää ›

Aurinkolämpö

• Aurinkolämpö soveltuu vesikiertoisen lämpöverkon lämmönlähteeksi tai voit lämmittää sillä käyttöveden.

Lue lisää ›

Ilma-vesilämpö

• Ilma-vesilämpö soveltuu kaikkiin kohteisiin energiatehokkaaksi lämmönlähteeksi, joissa on vesikiertoinen lämmönlähde. Tiesitkö, että ilma-vesilämmön voi asentaa myös vanhan öljykattilan rinnalle, jolloin sinun ei tarvitse luopua öljystä täysin.

Lue lisää ›

Maalämpö

• Maalämmön voi asentaa vesikiertoisen lämpöverkon lämmönlähteeksi tai vanhan öljykattilan rinnalle.

Lue lisää ›

"llma-vesilämpöpumpun asennus sujui nopeasti ja kätevästi, ja asentajat olivat selvästi kokeneita."

Ilkka Pirttikoski, ILMA-VESILÄMPÖ

Lue lisää ›

Tilaa ilmainen ratkaisusuunnittelu

Tilaa nyt