Maalämpö - Pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltu - Lämpöpartio
Tuotteet

Maalämpö

Energia, jota on varastoituneena maahan, ei lopu koskaan. Maalämpöpumppu kerää tämän energian talteen ja siirtää sen kotisi lämmöksi.

Maalämpö Millaisiin kohteisiin maalämpö sopii? Ota yhteyttä

Maalämpö säästää vuodessa tuhansia euroja

Energia, jota on varastoituneena maahan, ei lopu koskaan. Maalämpöpumppu kerää tämän energian talteen ja siirtää sen kotisi lämmöksi. Lämpöpartion markkinoimat maalämpöpumput ovat suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin. Tuotesuunnittelussa on tarkoin huomioitu Suomen kylmät erityisolosuhteet niin lämmitystarpeen mitoituksessa kuin lämpimän käyttöveden riittävyydessä.

Aurinko lämmittää myös täällä pohjoisella pallonpuoliskolla niin tehokkaasti, että maahan varastoitunut lämpöenergia riittää vaivattomasti lämmittämään asuntosi läpi koko kylmän talven. Tämän luonnon oman, puhtaan energian saat tehokkaasti hyödynnettyä Lämpöpartion maalämpöratkaisulla.

Lämpöpartion maalämpöpumppujen lämpökerroin (hyötysuhde) on erinomainen. Esimerkiksi keskikokoinen asunto, jonka vuotuinen lämmöntarve on n. 20.000–25.000 kWh vuodessa, voidaan lämmittää murto-osalla tästä tehotarpeesta – vain noin 5000–6000 kWh/vuosi – ei siis ihme, että yli puolet uusien omakotitalojen rakentajista valitsee lämmitysmuodoksi maalämmön.

Millaisiin kohteisiin maalämpö sopii?

Nykyisin suureen osaan uudiskohteita asennetaan maalämpö- tai ilma-vesilämpöjärjestelmä, vaikka alueella olisikin esimerkiksi kaukolämpöverkko. Näin lisäät omaa riippumattomuutta lämmityskustannuksista.

Peruskorjauskohteisiin, joissa on vesikiertoinen lämmönjako (patteri tai lattialämmitys) ja nykyinen lämmitysjärjestelmä on vanha ja tehoton. Myös kohteisiin, joissa on merkittävä kulutus.

”Entisen öljylaskun hinnalla kotia lämmitetään kolme vuotta!”

Toini ja Esko Karjalainen
Maalämpöratkaisu

Lue Karjalaisten kokemus →

”Entisen öljylaskun hinnalla kotia lämmitetään kolme vuotta!”

Toini ja Esko Karjalainen
Maalämpöratkaisu

Lue Karjalaisten kokemus →

Taloudellisuus

Maalämmöllä saadaan öljylämmitykseen verrattuna jopa 60% säästö.

Ekologisuus

Jopa kolme kertaa pienempi hiilijalanjälki.

Helppous

Ei öljyn tilausta, täyttöä eikä kattilan tai öljysäiliön huoltoa.
Itse pumpun käyttö vaivatonta, nykyaikaisella tekniikalla varustetut ohjauspaneelit.

Pyydä tarjous