fbpx

"Muitakin vaihtoehtoja vaihdon toteuttavaksi yritykseksi oli, mutta Lämpöpartio antoi parhaat takuut"

Asko Piispanen

Asko Piispanen: ”Suosittelen Lämpöpartion palveluja erittäin lämpimästi myös muille.”

Asko Piispanen asuu perheineen Pohjois-Pohjanmaan Kiimingissä vuonna 1990 rakennetussa omakotitalossa. Talossa oli aiemmin sähköllä toimiva vesikeskuslämmitys, jonka lämpöjärjestelmiin erikoistunut Lämpöpartio vaihtoi ilma-vesilämpöpumppuun. Sen seurauksena lämmityskustannukset ovat pudonneet puoleen aiemmasta.

Muitakin vaihtoehtoja vaihdon toteuttavaksi yritykseksi oli, mutta Lämpöpartio antoi parhaat takuut.

– Sain mielestäni hyvän tarjouksen kuuden vuoden täysturvatakuulla. Minun ei toisin sanoen tarvitse kuuteen vuoteen tietää järjestelmästä yhtään mitään, Asko naurahtaa.

– Ajattelimme, että on ehkä järjettömin mahdollinen lämmitysmuoto lämmittää ensin sähköllä vettä ja sillä sitten taloa. Lähes kolmekymmentä vuotta sitten tehty lämmitysjärjestelmä oli jo aikakin päivittää, hän jatkaa.

Asuinmukavuus parantunut

Lämpöpartion työ sisälsi koko paketin vanhan järjestelmän purkamisesta uuden asentamiseen. Työt olivat ohi yhdessä päivässä.

– Minun ei tarvinnut tehdä oikeastaan yhtään mitään. Asennus kesti noin kahdeksan tuntia, jonka aikana vedentulo keskeytyi tunniksi. Mitenkään muuten työt eivät vaikuttaneet asumiseen, Asko sanoo.

– Ilma-vesilämpöpumpun asennuksen myötä lämmitys talossa on huomattavasti tasaisempaa aiempaan verrattuna. Myös rahalliset säästöt ovat olleet isoja.

– Asuinmukavuus on parantunut oleellisesti. Vanhan järjestelmän aikana talo oli aamulla lämmin ja illalla kylmä. Nyt on lämmintä koko ajan. Lämmityskustannukset ovat pudonneet noin puoleen aiemmasta, eli säästöt ovat olleet huomattavia, Asko toteaa.

Erinomaista asiakaspalvelua

Lopputulokseen perhe on erittäin tyytyväinen niin käytännöllisesti kuin ulkonäöllisesti. Myös yrityksen asiakaspalvelu saa kiitosta.

– Lämpöpartion toiminta oli asiantuntevaa ja asiallista. Mitään ei tyrkytetty, vaan asiakkaalle jätettiin mahdollisuus myös kieltäytyä. Erityisen tyytyväinen olen ollut siihen, miten jälkimarkkinointi on hoidettu. Myöhemmin on soiteltu ja tiedusteltu, miten uuden järjestelmän kanssa on sujunut, Asko kehuu.

– Ilma-vesilämpöpumppu on vastannut odotuksiamme erittäin hyvin, ja suosittelen Lämpöpartion palveluja lämpimästi myös muille. Yrityksen kanssa on ollut mukava asioida, hän päättää.

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.

Lämpöpartio - Tarjouspyyntö

Miksi keräämme ja miten käsittelemme henkilötietoja? Lue tietosuojaselosteemme.

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Lämpöpartion uskomaton ilma-vesilämpöpumppuarvonta! Arvomme nyt kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä elokuun loppuun. Varmista, että olet mukana!