"Säästöä tulee niin paljon, että öljyn vaihtaminen ilma-vesilämpöön kannattaa!"

Heikki Nurminen

Ilma-vesilämpöpumpun asennus, Joutsa

Heikki Nurminen asuu vaimonsa kanssa vuonna 1978 rakentamassaan talossa Joutsassa. Heikki päätti vaihtaa talon alkuperäisen energiajärjestelmän öljystä ilma-vesilämpöpumppuun. Vaihtotyö sujui kivuttomasti, ja säästöä lämmityskustannuksissa on alkanut jo syntyä.

“Säästöä tulee niin paljon, että öljyn vaihtaminen ilma-vesilämpöön kannattaa!”

Nurmisten eläkeläispariskunta asustaa omakotitalossa Joutsan keskustan liepeillä. Aktiivisesti erilaisia urheilulajeja harrastavalta Heikiltä onnistuu myös remonttihommat. Hän rakensi aikoinaan talon itse ja mm. talon lämpöpattereiden vaihto on Heikin omaa käsialaa.

Energiajärjestelmän vaihdon Heikki jätti kuitenkin ammattilaisten käsiin. Idea vanhan öljylämmityksen korvaamisesta ilma-vesilämpöpumpulla tuli Lämpöpartion kautta.

Lämpöpartio liikkui täällä päin ja tuli käymään. He halusivat tehdä tarjouksen energiajärjestelmän uusimisesta. Sanoin heille, että “voittehan te tulla tarjouksen tekemään, mutta epäilen, että en lähde tähän mukaan”, Heikki muistelee.

“Hyvää työtä tekivät – olen todella tyytyväinen!”

Lämpöpartion lupaamat säästöt vakuuttivat kuitenkin Nurmisten pariskunnan ja he päättivät vaihtaa energiajärjestelmän. Heikin mukaan remontti sujui nopeasti ja asukkaiden kannalta kivuttomasti.

Se oli nopea homma! He asensivat ilma-vesilämpöpumpun sisä- ja ulkoyksikön, tekivät putkihommat ja siivosivat kaikki jälkensä. He myös kysyivät, haluanko viedä öljykattilan ja polttimen itse pois, mutta annoin heidän viedä ne, Heikki kertoo tyytyväisenä.

Asentajat olivat erittäin mukavia nuoria miehiä! He tekivät reippaasti työnsä ja kaikki, mitä he sanoivat, piti paikkansa! He tulivat torstaina puolen päivän aikaan, ja perjantaina kolmen maissa oli kaikki jo valmista.

“Jo säästönkin takia kannattaa vaihtaa!”

Nurmiset ovat olleet energiajärjestelmän vaihtoon todella tyytyväisiä. He suosittelivat vaihtoa myös Heikin naapuritalossa asuvalle siskolle, joka niin ikään vaihtoi alkuperäisen öljylämmityksen ilma-vesilämpöön Lämpöpartion kanssa.

Kaikki Lämpöpartion esittämän laskelmat säästöistä pitivät tarkasti paikkansa. Säästöä tulee hirveästi, kun ei tarvitse pelata öljyn kanssa. Kehotin myös siskoani tekemään saman vaihdon heidän samana vuonna rakennettuun taloonsa.

Onneksi Lämpöpartio tuli aikanaan tekemään tarjouksen! Nyt on niin hyvin kaikki lämmityksen suhteen. Mitään ongelmia ei ole ollut ja säästöä on tullut hirveästi, Heikki kehuu lopuksi.

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.

Lämpöpartio - Tarjouspyyntö

Miksi keräämme ja miten käsittelemme henkilötietoja? Lue tietosuojaselosteemme.

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Osallistu Lämpöpartion uskomattomaan ilma-vesilämpöpumppuarvontaan! Arvomme kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä helmikuun 2022 loppuun. Varmista, että olet mukana!