Helena Koskela - Lämpöpartio

"Remontti on laskenut myös vakuutusmaksuja"

Helena Koskela

Käyttövesiremontti, Kempele

Helena Koskelan vuonna 1976 valmistuneessa omakotitalossa tehtiin loppuvuodesta 2014 käyttövesiremontti. Aika oli sopiva, koska käyttövesiputket alkoivat olla tiensä päässä ja Helenalle järjestyi sopivasti aikaa suunnitella remonttia eläkkeelle siirtymisen jälkeen.

Helena oli ollut jo pitkään huolissaan putkistojen kunnosta seinien uumenissa ja hän halusi myös varmistaa, ettei talon mahdollinen myynti joskus tulevaisuudessa tyssäisi käyttövesiputkistojen ikään. Lisäksi arkisia pulmia aiheutti pyykkikoneen sijainti epäkätevästi siivouskomerossa, mikä lisäsi myös vesivahingon riskiä. Lopullista ratkaisua helpotti kotitalousvähennyksen saaminen.

Kaunis ja toimiva koti

Lämpöpartion asentaja uusi kodissa käyttövesiputket ja lisäsi kaikki tarvittavat liitännät kylpyhuoneeseen pyykinpesukonetta varten. Lisäksi varmistettiin, että kylpyhuoneen, saunan ja WC:n remontointi onnistuisi ongelmitta käyttövesiremontin jälkeen. Näkyville jääneet putket kiinnitettiinkin niin, että ne oli helppo irrottaa seinästä kaakeloinnin ajaksi.

Putkiremontti sujui Helenan yllätykseksi helposti ja oli ohi parissa päivässä.

Pannuhuoneen puolelta porattiin tiiliseinään uusi reitti kylmä- ja lämminvesiputkille, jotka kulkivat saunan ja kylpyhuoneen kautta vessaan ja edelleen eteisen ja makuuhuoneen kautta keittiöön. Putkia jäi näkyville hyvin vähän, joten lopputulos miellytti Helenaa myös ulkonäöltään.

”Remontti on laskenut myös vakuutusmaksuja”

– Nuori asentaja oli iästään huolimatta kokenut ja hän osasi antaa hyviä vinkkejä sekä suunnitella putkien kulun niin, ettei niitä jäänyt juurikaan näkyville. Kaikki näkyvät putket ovat valkoisia, joten ne istuvat kauniisti vaaleisiin kattopintoihin ja kaakeleihin. Asentaja teki työnsä reippaasti ja siivosi jälkensä, eikä remontti häirinnyt minun elämääni millään tavalla. Olen tyytyväinen, että putkiremontti tuli tehtyä: sain mielenrauhan ja kauniin lopputuloksen. Remontti on laskenut myös vakuutusmaksuja, Helena kertoo.

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Lämpöpartio - Tarjouspyyntö

Miksi keräämme ja miten käsittelemme henkilötietoja? Lue tietosuojaselosteemme.

Lisää kokemuksia