Rauno Auvinen - Lämpöpartio

"Meillä kaikki sujui viimeisen päälle!"

Rauno Auvinen

Lämpöverkkoremontti, Palokka

Auvisten vuonna 1972 rakennetun omakotitalon energia-asiat olivat kunnossa, koska käytössä oli öljykattila, takka ja ilmalämpöpumppu, mutta vanha lämmitysvesiverkko oli pitkän tiensä päässä. Asukkaita huolestutti myös lämmön karkaaminen harakoille.

Syksyllä 2014 Lämpöpartio teki Auvisille lämpöverkkoremontin, jonka tavoitteena oli toimiva lämmitysjärjestelmä. Remontissa uusittiin lämpöpatterien vesikiertojärjestelmä.

Miellyttävää lämpöä koko kotiin

Uudessa lämpöverkossa on kaksi eri kiertoa: toinen pattereille ja toinen kosteatilojen lattialämmitykselle. Lämpöverkko sisältää myös automaattisen kiertovesipumpun ja lämmönsäätimen, jonka avulla lämpötilojen säätäminen on helppoa. Keskusyksikkö näyttää täsmälleen ne tiedot, joita asukas haluaa tarkastella.

Lämpöverkkoremontin jälkeen vesikiertojärjestelmään ei ole tarvinnut lisätä vettä, kun vanhaan järjestelmään vettä sai lisätä useamman kerran vuodessa. Suuri parannus on näkynyt myös lattialämmityksen toiminnassa. Ennen kylpyhuoneen ja saunan lattialämmitystä oli vaikea säätää sopivaksi ja lattiat tuntuivat liian kuumilta. Nyt lattialämmityksen säätäminen on helppoa, ja lämpö on tasaista ja miellyttävää.

”Myyjä hoiti hyvin asiansa, ja hinta oli kohtuullinen, mutta asentajat vakuuttivat meidät lopullisesti Lämpöpartion toiminnasta.”

He olivat todellisia ammattimiehiä. Kaksi kaveria teki töitä neljä päivää ja vielä pahoitteli, kun välillä meni myöhään. Olemme teettäneet useita remontteja, ja moniin muihin verrattuna Lämpöpartion pojille on todella nostettava hattua. Asentajat kulkivat sisällä sukkasillaan, imuroivat pois roskat ja tekivät kaikin puolin hienoa jälkeä. Huokaisimme helpotuksesta siksikin, että satuimme näkemään samanlaisen lämpöverkkoremontin lopputuloksen eri firman jäljiltä, Rauno toteaa.

”Meillä kaikki sujui viimeisen päälle!”

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Lämpöpartio - Tarjouspyyntö

Miksi keräämme ja miten käsittelemme henkilötietoja? Lue tietosuojaselosteemme.

Lisää kokemuksia