fbpx

Myyntipäällikkö

Haemme nyt myyntipäällikköä Uudellemaalle vastaamaan tiimisi myynnin johtamisesta ja tuloksesta, toimien myös itse aktiivisesti asiakasrajapinnassa myynti- ja asiakaskontaktointitehtävissä.

Tehtävänäsi on myynnin kasvattaminen tavoitteiden ja strategian mukaisesti. Energiaratkaisujen myynnin edistäminen kuluttaja-asiakkaille sekä asiakkuuksien aktiivinen kehittäminen ovat keskeinen osa tehtävääsi. Toimit Uudenmaan myyntitiimin esimiehenä ja raportoit työssäsi myyntijohtajalle.

Sinulla on kokemusta myynnistä ja näyttöä myyntitiimin johtamisesta. Olet persoonaltasi aktiivinen, innokas, innostava ja eteenpäin vievä. Kykenet työskentelemään analyyttisesti, suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä kehittävää ja ratkaisuja hakevaa asennetta. Rohkea positiivinen ote ja halu kehittyä sekä kehittää näkyvät toimintatavassasi.

Kuvaus työtehtävästä

PalkkausSopimuksen mukaan
TyösopimusVakituinen
AloitusHeti tai sopimuksen mukaan
KestoYli 12kk
TyöaikaKokopäivätyö
SijaintiVantaa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään myyntitiimisi aktiivista liiketoimintaa yrityksemme strategian mukaisesti, energisen työympäristön ja innostavan työtiimin sekä kannustavan palkkauksen. Jätä hakemuksesi ja cv:si viimeistään 3.5.2021 mennessä.

 

 

Hae nyt mukaan

Työhakemus

  • Pudota tiedostot tähän tai

    Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

    Lämpöpartion uskomaton ilma-vesilämpöpumppuarvonta! Arvomme nyt kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
    Arvonta on käynnissä elokuun loppuun. Varmista, että olet mukana!