Kiitos vuodesta 2022 - toimitusjohtajan katsaus - Lämpöpartio

Kiitos vuodesta 2022 – toimitusjohtajan katsaus

On joulun aika ja vuosi 2022 alkaa olemaan takana. Lue Lämpöpartion toimitusjohtaja Vesa Malmbergin nostot vuodesta 2022.

On joulun aika ja vuosi 2022 alkaa olemaan takana. Tässä kohtaa haluan vielä kiittää kaikkia asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja työntekijöitämme menneestä vuodesta. Samalla on hyvä hetki hieman hengähtää ja ottaa katse vielä kerran menneeseen vuoteen.

Maailma ei valmistunut tänäkään vuonna. Päinvastoin, kehitettävää ja parannettavaa löytyy aina sitä mukaa, kun asioita kehitetään. Näin sen pitää ollakin ja se motivoi parantamaan entisestään. Ollaan kuitenkin itsellemme armollisia – toivotan siis hyvää ja armollista vuotta 2023.

Kulunut vuosi 2022 oli työtä täynnä. Työn määrä näkyi myös liikevaihdossamme, joka kasvoi noin 50 %. Maailman suuret tapahtumat vaikuttivat vuoteen vahvasti ja jouduimmekin reagoimaan niihin läpi vuoden. Tässä tärkeimmät nostot vuodesta 2022.

Ukrainan kriisin myötä kohti omavaraista energiantuotantoa

Helmikuussa Venäjän hyökkäyksen vuoksi eskaloitunut tilanne Ukrainassa vaikutti oikeastaan aivan kaikkeen – epävarmuus muun muassa energian saatavuudesta ja hinnasta kasvoi. Tämä näkyi Lämpöpartiossa ihmisten kasvavana kiinnostuksena omavaraisiin energiantuottomuotoihin. Samalla moni mietti, kuinka pääsisi eroon fossiilisista lämmitysmuodoista.

Kasvaneen kysynnän vuoksi mm. vahvistimme asennuskapasiteettiamme rekrytoimalla uusia asennuspareja.

Korona vaikutti yhä laitesaatavuuteen 

Vaikka välillä jo tuntui, että akuutein vaihe Covid-19 kanssa jäi jo taakse, jatkui sen vaikutus läpi vuoden. Vaikutus näkyi maailmanlaajuisesti muun muassa laitteiden ja komponenttien saatavuuden huonontumisena. Teimme Lämpöpartiossa paljon töitä varmistaaksemme, että asiakkaillemme riittää laitteita. Tämän vuoksi mm. laajensimmekin laitetarjontaamme.

Digitaalisuus muuttaa ihmisten toimintatapoja

Digitaalisten kanavien saavutettavuus ja helppous on vaikuttanut siihen, miten haluamme asioida eri tilanteissa. Yhä useammin mm. pankkiasiat hoituvat etätapaamisina. Remonttiala on puolestaan pitkään toiminut hyvin konservatiivisesti, ja toiminta on yhä monesti ovelta-ovelle tehtävää kauppaa.

Haluamme Lämpöpartiossa kuitenkin toimia kehityksen kärjessä. Muutimmekin vuoden aikana palveluamme ja palvelemme asiakkaitamme nykyisin suurimmaksi osaksi joustavasti ja paikasta riippumattomasti etänä – tästä asioinnin helppoudesta saimme vuoden aikana paljon positiivista palautetta. Näin myös asiakas voi paremmin valmistautua tapaamiseen.

Asennukset toki toteutetaan niin nyt kuin jatkossakin paikan päällä. 🙂

Taloyhtiöille tehokkaita ratkaisuja

Myös taloyhtiöissä on kuluneena vuonna herätty yhä vahvemmin lämmityskustannusten nousuun. Ilma-vesilämpö on kuitenkin taloyhtiöiden parissa melko tuntematon lämmitysratkaisu ja huomio on keskittynyt maalämpöön. Tänä vuonna teimme kuitenkin paljon töitä ilma-vesilämmön tunnettuuden nostamiseksi. Yhä useampi taloyhtiö valitsikin ilma-vesilämmön tulevaisuuden lämmitysratkaisukseen, sen ollessa oleellisesti maalämpöä halvempi ratkaisu.

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Lämpöpartio - Tarjouspyyntö