Voiko putkiremontin tehdä talvella? - Lämpöpartio

Voiko putkiremontin tehdä talvella?

8.12.2021

Putkiremontti talvella saattaa kuulostaa alkuun huonolta yhdistelmältä, mutta totuus on kuitenkin toinen. Lue lisää, miksi talvi on itseasiassa hyvä aika tehdä käyttövesi- tai lämpöverkkoremontti.

Putkiremontti talvella? Pakkanen, putket ja talvi saattavat kuulostavat alkuun huonolta yhdistelmältä, mutta totuus on kuitenkin toinen. Putkiremontit, kuten käyttövesiremontti tai lämpöverkkoremontti, onnistuvat mainiosti myös talviaikaan.

Miten putkiremontti talvella vaikuttaa asumiseen?

Putkiremontin tekemisessä kesällä tai talvella ei oikeastaan ole eroa, vaan kaikki tapahtuu hyvin samalla tavoin. Putkiremontti ei juurikaan hankaloita asukkaan elämää, vaan remontin aikana voi hyvin asua kiinteistössä.

Lämpöverkkoremontissa kiinteistön lämmitys on pois päältä puolesta päivästä yhteen päivään. Tarvittaessa tuomme tuolle ajalle paikalle myös lämmittimet, joten kiinteistössä riittää kyllä lämpöä asumiseen.

Käyttövesiremontissa vesi katkaistaan vain uuden linjaston kytkemisen ajaksi muutamaksi tunniksi. Saneeraus suoritetaan rakenteita rikkomatta.

Kauanko putkiremontti kestää talvella?

Kuten sanottu, talvi ei vaikuta putkiremontin kestoon. Ajallisesti talvi on hyvä ajankohta remontille, sillä verrattuna kesän remonttisesonkiin, talvella putkiremontin ajankohdasta sopiminen on jopa kesää joustavampaa.

Putkiremontin kesto riippuu kohteen koosta. Käyttövesiremontin kesto on noin 1–2 päivää. Lämpöverkkoremontin kesto on yleensä 1–4 päivää.

Miksi putkiremontti kannattaa tehdä talvella?

Ajoissa tehty putkiremontti on huomattavasti edullisempi ja vaivattomampi vaihtoehto kuin vesivahinko. Piilossa olevissa putkissa olevat vuodot on usein hankalaa havaita ajoissa.

Talvi on hyvä aika tehdä remontti, koska usein silloin pääset joustavammin sopimaan putkiremontin ajankohdan itsellesi sopivaksi. Remontti on myös nopea ja asukkaalle vaivaton.

Putkiremontin yhteydessä on hyvä hetki myös kartoittaa mahdollinen lämmönlähteen uudistaminen energiaystävällisemmäksi ja käyttökustannuksiltaan edullisemmaksi.

Miksi Lämpöpartion putkiremontti?

Meiltä saat koko paketin avaimet käteen -periaatteella. Puramme vanhat järjestelmät ja teemme niin putki- kuin energiaremontit suunnittelusta loppusiivoukseen.

Meillä on Lämpöpartiossa pitkä kokemus alalta ja olemme tehneet vuodesta 2011 alkaen jo yli 10 000 energiaremonttia. Oma asentajaporukkamme vastaa aina laadukkaasta lopputuloksesta.

Lue lisää ratkaisuistamme:

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Lämpöpartio - Tarjouspyyntö