”Ympärillä oleva tiimi ja muut tukitoimet mahdollistavat, että saan keskittyä täysillä omaan hommani.”

Eerik, PRO-ratkaisumyyjä

Eerik oli muuttamassa Jyväskylään, mikä edellytti työpaikan vaihtoa. Hän sai kaveriltaan vihiä, että Lämpöpartiolla voisi olla tarvetta uudelle myyjälle. Aikaisemmin rakennusalalla työskenneelle myyjän työ oli uusi juttu, mutta uuden ammatin opetteleminen muuton ohessa tuntui hyvältä vaihtoehdolta.

Kaverini vinkkasi Lämpöpartiosta ja soitinkin pian Lassi Lahdelle tiedustellen paikasta. Tuon puhelun, haastattelun ja muutaman viikon jälkeen aloitin uudessa työssä. Vaihdoin alaa tullessani Lämpöpartiolle ja nyt olen ollut myyjänä elokuusta 2015. Sähköasentajan koulutus ja kokemus rakennusalalta ovat antaneet hyvää näkemystä PRO-ratkaisumyyjän rooliin.

Uutena myyjänä Eerik sai kattavan perehdytyksen ja ympärillä oleva tiimi kannusti onnistumaan. Työntekijöiden kannustamiseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen panostetaan Lämpöpartiolla ja heille järjestetään erilaisia koulutuksia. Eerikin mukaan yhdessä tekeminen on kuitenkin se juttu.

Tässä työssä on parasta, kun saa touhuta porukalla, mutta jokainen on kuitenkin vastuussa oman työnsä tuloksesta. Yritetään kaikki pitää huoli siitä, että säilyy hyvä tekemisen meininki.

Lämpöpartiolla myyjän työhön kuuluu asiakastapaamisia, energiaratkaisujen suunnittelua, potentiaalisten asiakkaiden hankintaa ja muita oheistöitä.

Päivän aikana jutustelen mukavia asiakkaiden kanssa, jonka ohessa suunnitellaan asiakkaan kanssa energiaratkaisu asiakkaan kotiin. Ympärillä oleva tiimi ja muut tukitoimet mahdollistavat, että saan keskittyä täysillä omaan hommaani.

Ensimmäisen vuoden jälkeen Eerikille tuli ajankohtaiseksi muutto Espooseen ja hän sai mahdollisuuden siirtyä Länsi-Uudenmaan tiimiin.

Homma jatkui samanlaisena uudessa porukassa, uusien tyyppien kanssa. Jyväskylän porukan kanssa nähdään edelleen esimerkiksi tiimien yhteisillä myyntipäivillä. Ja pidetään muutenkin yhteyttä.

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.

Lämpöpartio - Tarjouspyyntö

Miksi keräämme ja miten käsittelemme henkilötietoja? Lue tietosuojaselosteemme.

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Osallistu Lämpöpartion uskomattomaan ilma-vesilämpöpumppuarvontaan! Arvomme kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä helmikuun 2022 loppuun. Varmista, että olet mukana!