fbpx

"Pumppu on toiminut hyvin, eikä meillä ole ollut minkäänlaista ongelmaa sen kanssa"

Ulla ja Vesa Puska

Ilma-vesilämpöpumpun asennus, Vantaa

Vantaalla asuvien Vesa ja Ulla Puskan 60-luvun lopussa valmistuneen omakotitalon öljylämmitysjärjestelmän rinnalle asennettiin ilma-vesilämpöpumppu. Asennuksen myötä öljyllä lämpenee enää vain käyttövesi sekä kovimmilla pakkasilla myös patteriverkosto. Vesa ja Ulla ovat olleet tyytyväisiä ilma-vesilämpöpumpun toimintaan ja sen tuomaan lämmön tasaisuuteen.

Tulevaisuudessa meidän ei toivon mukaan tarvitse tilata öljyä enää niin usein. Sitä parempi, mitä vähemmän öljyä tarvitsemme, Vesa Puska kertoo.

Ilma-vesilämpöpumppu tuo tasaista lämpöä öljylämmityksen rinnalla

Lämmitettävää asuinpinta-alaa talosta löytyy noin 130 neliömetriä. Ajatus lämmitysjärjestelmän uusimisesta oli käynyt Vesan mielessä jo pari kertaa aiemminkin. Muutamia tarjouksiakin oli Vesa pyytänyt työn toteuttamiseksi. Aiemmat tarjoukset eivät kuitenkaan olleet olleet riittävän kiinnostavia tai houkuttelevia. Lämpöpartion tarjouksessa palaset alkoivat loksahdella paremmin kohdilleen ja Vesa kiinnostui.

Lämpöpartiolta tultiin käymään ja heidän esittelynsä sekä asiallisuutensa vakuuttivat minut. Yksi aiempi, kilpaileva tarjous oli hintahaarukaltaan paljon laajempi sekä toteutukseltaan kokonaisvaltaisempi. Lämpöpartion ehdottamassa toteutuksessa öljylämmitys voitiin jättää pumpun rinnalle toimimaan. Se sopi meille paremmin, Vesa muistelee.

Työ valmistui suunniteltua nopeammin

Vesa ja Ulla hyväksyivät Lämpöpartion tarjouksen ja asennustöihin päästiin maaliskuussa 2016. Työn toteutukseen oli suunniteltu ja varattu kaksi päivää, mutta lopulta kaikki saatiin valmiiksi hieman reippaassa yhdessä päivässä.

Ensimmäisenä päivänä he tulivat iltapäivällä, tekivät muutaman tunnin töitä ja lähtivät sitten kotiin. Seuraavana aamuna he tulivat aikaisin ja lähtivät sitten jo aikaisin alkuiltapäivästä. Työ valmistui kyllä todella nopeasti, Vesa kertoo.

“Pumppu on toiminut hyvin, eikä meillä ole ollut minkäänlaista ongelmaa sen kanssa”

Ilma-vesilämpöpumppu on nyt ehtinyt olla käytössä noin kolmisen kuukautta. Kuluneina kuukausina ovat huonelämpötilat Vesan mukaan tasaantuneet ja pysyneet vakaampina aiempaan tilanteeseen verrattuna.

Pumppu on toiminut hyvin, eikä meillä ole ollut minkäänlaista ongelmaa sen kanssa! Säätöjä ei ole tarvinnut muuttaa, vaan samoilla ollaan menty asennuspäivästä asti. Eikä ole ollut kylmä, Vesa naurahtaa.

“Meille jäi positiivinen kuva Lämpöpartiosta”

Ullalle ja Vesalle jäi Lämpöpartiosta hyvä kuva sekä työn toteutuksen että uuden lämmitysjärjestelmän toimivuuden perusteella.

Meille jäi positiivinen kuva Lämpöpartiosta. Työntekijät olivat käytökseltään hyvin asiallisia. Asennus sujui meidän kannaltamme kivuttomasti eikä vaikuttanut tavalliseen arkeemme mitenkään. Jos joku on tällaista hankkimassa, niin kannattaa kysäistä Lämpöpartiolta. Me olemme olleet tyytyväisiä, Vesa summaa.

Pyydä tarjous

Olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun lähetät tietosi oheisella lomakkeella.

Lämpöpartio - Tarjouspyyntö

Miksi keräämme ja miten käsittelemme henkilötietoja? Lue tietosuojaselosteemme.

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Lämpöpartion uskomaton ilma-vesilämpöpumppuarvonta! Arvomme nyt kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä elokuun loppuun. Varmista, että olet mukana!