Tuotteet ja palvelut

Lämpöpartion tuotevalikoimaan on valikoitu parhaita Suomen vaativiin olosuhteisiin sopivimpia lämmistyslaitteita ja energiajärjestelmiä, joiden laatu ja toimintavarmuus on huippuluokkaa.

Aurinkosähkö
Aurinkosähkö
Ilmalämpö
Ilmalämpö
Ilmavesilämpö
Ilmavesilämpö
Käyttövesiremontti
Käyttövesiremontti

Autamme valitsemaan oikeat tuotteet energiasäästöön

Etsitkö luotettavaa ja asiantuntevaa kumppania kotisi energiaratkaisujen ja putkiremonttien suunnitteluun ja toteuttamiseen? Lämpöpartio auttaa suomalaisia kotitalouksia valitsemaan tarpeeseen sopivimpia nykyaikaisia ja tehokkaita energia- ja lämmitysjärjestelmiä, jotka säästävät rahaa ja luontoa.

Parhaat tuotteet ja laadukas asennuspalvelu

Lämpöpartio toteuttaa koko projektin suunnittelusta asennukseen avaimet käteen -periaatteella. Lämpöpartio on ekologisiin ja kustannustehokkaisiin lämmitys- ja energiaratkaisuihin sekä putkiremontteihin erikoistunut yritys, joka toimii asiakasta auttaen ja arvostaen. Lämpöpartiolla on Suomessa yli 4500 tyytyväistä asiakasta.

Lämpöpartio tunnetaan korkeasta palvelun laadusta ja toimintavarmoista ratkaisuista. Palvelun laadun varmistamiseksi toimimme aina Lämpöpartio PRO -palvelun mukaisesti.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous

Voita ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kotiisi!

Osallistu Lämpöpartion uskomattomaan ilma-vesilämpöpumppuarvontaan! Arvomme kaikkien tarjouksen pyytäneiden kesken huippuluokan ilma-vesilämpöpumpun asennettuna.
Arvonta on käynnissä helmikuun 2022 loppuun. Varmista, että olet mukana!