Tuotteet

Maalämpö

Energia, jota on varastoituneena maahan, ei lopu koskaan. Maalämpöpumppu kerää tämän energian talteen ja siirtää sen kotisi lämmöksi. Lämpöpartion markkinoimat maalämpöpumput ovat suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin. Tuotesuunnittelussa on tarkoin huomioitu Suomen kylmät erityisolosuhteet niin lämmitystarpeen mitoituksessa kuin lämpimän käyttöveden riittävyydessä.

Aurinko lämmittää myös täällä pohjoisella pallonpuoliskolla niin tehokkaasti, että maahan on varastoitunut lämpöenergia riittää vaivattomasti lämmittämään asuntosi läpi koko kylmän talven. Tämän luonnon oman, puhtaan energian saat tehokkaasti hyödynnettyä Lämpöpartion maalämpöratkaisulla.

Lämpöpartion maalämpöpumppujen lämpökerroin (hyötysuhde) on erinomainen. Esimerkiksi keskikokoinen asunto, jonka vuotuinen lämmöntarve on n. 20.000–25.000 kWh vuodessa, voidaan lämmittää vain murto-osalla tästä tehotarpeesta – vain noin 5000–6000 kWh/vuosi – ei siis ihme, että yli puolet uusien omakotitalojen rakentajista valitsee lämmitysmuodoksi maalämmön.


"Entisen öljylaskun hinnalla kotia lämmitetään kolme vuotta!"

Toini ja Esko Karjalainen, MAALÄMPÖ

Lue lisää ›

AUTAMME VALITSEMAAN OIKEAN ENERGIAJÄRJESTELMÄN

Ota yhteyttä